Tesla zastępcza, a limit kilometrów.

krzyss

Pionier e-mobilności
ale jam konsument jest :) to raczej VAT nie odliczam
A to jak konsument to ubezpieczalnia placi 100% brutto faktury.
BodyShop powinien wszystko sam ogarnac. Wiem ze ich umowy sa skomplikowane i ja dostawalem odrazu informacje ze beda sie sadzic z ubezpieczycielem a jak przegraja to ja mam zaplacic roznice. Jednak nigdy finalnie nic nie naprawialem w BS wiec nie wiem.
Zdaje sie ze Daniel dpswiadczenia ale nigdy chyba nic sam nie placil.

danielm

Pionier e-mobilności
BodyShop powinien wszystko sam ogarnac. Wiem ze ich umowy sa skomplikowane i ja dostawalem odrazu informacje ze beda sie sadzic z ubezpieczycielem a jak przegraja to ja mam zaplacic roznice. Jednak nigdy finalnie nic nie naprawialem w BS wiec nie wiem.
tak, mam dosyć zabawne doświadczenia z wrocławskim bodyshopem oraz z warszawskim który utracił autoryzacje tesli, ale bezgotówkowo obie naprawy się odbyły, i za auto zastępcze też nic nie płaciłem mimo że warsztat i wypożyczalnia dostał 1/3 kosztorysu

facet

Fachowiec
Serwis tesli Katowice nie daje żadnych limitów. Miałem auto w serwisie gwarancyjnym na dwa tygodnie. Nawet mogłem za granicę wyjechać dostając ubezpieczenie i dowod do ręki. Teslowe ladowarki darmowe. Dzisnnie czasem robiłem 600km.

Jogur

Posiadacz elektryka
babka od tego LCM z Wrocka pinguje mnie mejlowo, ze to 100% VAT mam im zaplacic, raz 50%, ze AC mialem netto ... wiec odgrzebalem to AC i wyslalem skan, w ktorym jest jak byk wartosc brutto.
jesli okantowali LINK4 na kosztorysie, to sie nie dziwię, że ubezpieczyciel pokazał im "I"

Gingol

Fachowiec
babka od tego LCM z Wrocka pinguje mnie mejlowo, ze to 100% VAT mam im zaplacic, raz 50%, ze AC mialem netto ... wiec odgrzebalem to AC i wyslalem skan, w ktorym jest jak byk wartosc brutto.
jesli okantowali LINK4 na kosztorysie, to sie nie dziwię, że ubezpieczyciel pokazał im "I"
Niestety na ten Body Shop trzeba uważać. Raz, że jakość usług jest marna, dwa, że właśnie kosztorysują to pod siebie, jak większość pewnie tego typu warsztatów. Niezbyt pozytywne doświadczenia, a naprawiałem już wiele aut różnych marek i tutaj same cyrki.