Przeczytałem BARDZO uważnie, bo nawet w tym poście piszesz o sprzedaży:
https://forum.elektrowoz.pl/threads/jak-sprzedac-uzywanego-elektryka.7012/post-172173
Później ponownie o tym pisałeś. Więc jak dla mnie wątek rozpocząłeś dlatego, ponieważ nie możesz sprzedać swojego Soula
Mylisz się, za mało czytasz, a za dużo sobie dopowiadasz i za dużo Ci się wydaje.
Obecnie to nawet nie chcę go sprzedawać (w tej chwili), bo nie miałbym co kupić (ev3 jeszcze nie ma w sprzedaży).
Ba, nawet komuś podsyłałeś link do oferty + wyraźnie pisałeś o braku zainteresowania na OLX.
No i sam pokazałeś jak czytasz.
To powyższe zupełnie nie dotyczyło Soula......
Jeśli już, to chciałbym się pozbyć smarta, który po zakupie innych bev w rodzinie, stoi głównie bezczynnie w garażu.
Było to wiele razy napisane w tym wątku, rzekomo go czytałeś.....
Ale w wątku chodzi o coś innego, o zjawisko ogólne, a inspiracją dla wątku, był artykuł który zalinkowałem, czy nikt go nie przeczytał?
Chodziło w nim o to, że sprzedaż używanych elektryków jest tak słaba, ze dealerzy przestali kupować używane bev, nawet w rozliczeniach za nowe auta.
Dla mnie to bardzo słaba sytuacja, bo lubię zmieniać często auta, a przy bev tak się nie da, z racji opisanego zjawiska.