trafna uwaga, ja powoli dochodzę do wniosku o błędzie konstrukcyjnym. ktoś narysował bryłę, zrobili prototyp, zainwestowali kasę a potem przyszedł 2-metrowiec i stwierdził, że się nie mieści z głową. no to pomyśleli żeby zdjąć trochę warstw izolacyjnych ale żeby nie została goła blacha to ktoś, jakiś racjonalizator podsunął pomysł z szybą i tak zostało. marketingowcy dorobili teorię do praktyki i wszyscy się zachwycili niesamowitą innowacją... w dodatku w słonecznej Kaliforniijeszcze jedna rzecz którą powinien mieć Juniper. Model 3 w sumie też...
Aż dziw, że wciąż tego nie ma.
Przyciemniana panorama. Jeśli tego nie wprowadzą to będę miał focha![]()
obejrzałem jakiś test Scenica i on ma elektrycznie przyciemniany/przymleczniany dach.trafna uwaga, ja powoli dochodzę do wniosku o błędzie konstrukcyjnym. ktoś narysował bryłę, zrobili prototyp, zainwestowali kasę a potem przyszedł 2-metrowiec i stwierdził, że się nie mieści z głową. no to pomyśleli żeby zdjąć trochę warstw izolacyjnych ale żeby nie została goła blacha to ktoś, jakiś racjonalizator podsunął pomysł z szybą i tak zostało. marketingowcy dorobili teorię do praktyki i wszyscy się zachwycili niesamowitą innowacją... w dodatku w słonecznej Kaliforniia Elon jak to Elon po cichutku zaśmiał się i pomyślał.... niech się smażą
i jeszcze zapłacą
![]()
tak to jest game changer. można jednym przyciskiem wyłączyć przeszkadzacze. co do szyby to nie wiem jak to działa w praktyce, ktoś to musi przetestować w upały.Od razu skradło moje serce i ten przycisk od personalizowanych systemów bezpieczeństwa.
Tak było, nie ściemniam 😂trafna uwaga, ja powoli dochodzę do wniosku o błędzie konstrukcyjnym. ktoś narysował bryłę, zrobili prototyp, zainwestowali kasę a potem przyszedł 2-metrowiec i stwierdził, że się nie mieści z głową. no to pomyśleli żeby zdjąć trochę warstw izolacyjnych ale żeby nie została goła blacha to ktoś, jakiś racjonalizator podsunął pomysł z szybą i tak zostało. marketingowcy dorobili teorię do praktyki i wszyscy się zachwycili niesamowitą innowacją... w dodatku w słonecznej Kaliforniia Elon jak to Elon po cichutku zaśmiał się i pomyślał.... niech się smażą
i jeszcze zapłacą
![]()
nie za bardzo rozumiem co napisałeś ale tak jak ty, w sumie bardzo mało jeżdżę samochodem więc na udar nie jestem aż tak eksponowany. natomiast w kontekście Junipera życzyłbym sobie możliwość odcięcia się od promieniowania zwłaszcza podczas prowadzenia Y. po prostu żeby mnie w którymś momencie nie zamroczyło i żebym kogoś przypadkiem nie przejechał. może w Tesli tego nie rozumieją ale bezpieczeństwo bierne jest równie ważne co czynne w postaci różnych systemów wsparcia.Zauważyłem że najbardziej grzeje głowy tym, co nie ma co im ich grzać