Dołożenie haka do tesli 3 highland

Michał

Zadomawiam się
Jak się dopytywałem w paździeniku przed zakupem, info które dostałem z Ząbek jest takie, że tracisz gwarancję .
Zgodnie z gwarancją możesz zamontować jak poza aso i nie ma tu wpływu na gwarancję jeżeli jest zrobione profesjonalnie.i mam to na piśmie z tesli.

wiktor

Posiadacz elektryka
Zgodnie z gwarancją możesz zamontować jak poza aso i nie ma tu wpływu na gwarancję jeżeli jest zrobione profesjonalnie.i mam to na piśmie z tesli.

No i bądz tu madry. A co znaczy "profesjonalnie" bo łatwo to podważyć :)

Robur82

TM3 SR HL 24 Enyaq 80 23r
Zakładał ktoś poza ASO? i Może polecić taka firmę w środkowej PL?
Oczywiście na zamienniku, jakaś westfalia lub cos innego firmowego, pozostaje jeszcze kwestia wiązki, pewnie firmowe haki mają wszystko kompletne i jak trzeba.

lorence

Zadomawiam się
Co tu nowego? Mobilny montuje hak czy też trzeba do serwisu podjechać? Jakie terminy teraz są od zamówienia?
to nowego że wczęsniej trzeba było napisać że chce sie hak i serwis różnie jak widać powyżej w wiadomościach odpisywał a teraz masz normalnie opcje zamówienia bez kombinowania, a co reszty pytań masz na nie odpowiedz pod linkiem wystarczy przeczytać

Michał

Zadomawiam się
Czy po montażu haka trzeba robić przegląd i wpis do dowodu? Jak w skrócie wygląda procedura? Podpowie ktoś?
Badanie kosztuje 35 zł polega przede wszystkim na sprawdzeniu instalacji elektrycznej i właściwym podpięciu instalacji elektrycznej Jeżeli byś chciał to wykonać na Śląsku to jestem w stanie ci z tym pomóc