Z tego co widzę są dostepnepoprawiło się coś z dostępnością haków?
Z tego co widzę są dostepnepoprawiło się coś z dostępnością haków?
A gdzie to widać ? Bo w sklepie na stronie Tesli nie widzę ?Z tego co widzę są dostepne
Ja kupiłem przy zakupie i hak dostałem w pudełku do samodzielnego montażu w warsztacie, pełne zdziwienie ale cóż taki los. Zatem nie jesteś zmuszony do montażu w serwisie Tesli.A czy można montaż haka zlecić poza serwisem Tesli?
Ale dostałeś cały hak?? Bo wtedy to raczej powinien być w dużym kartonie niż pudełku. No chyba, że dostałeś kulę haka, bo tą i owszem dają w pudełku, z tego względu, że zakładasz ją tylko wtedy kiedy potrzebujesz używać haka.Ja kupiłem przy zakupie i hak dostałem w pudełku do samodzielnego montażu w warsztacie, pełne zdziwienie ale cóż taki los. Zatem nie jesteś zmuszony do montażu w serwisie Tesli.
Vestfalia wypuściła jak który pasuje do highland. Koszt w granicach 2000 zł. Czekam aż wyjdzie jeszcze elektronika do highland bo jeszcze nie ma. Ja mam swój warsztat to będę u siebie montować. Jak będzie dostępna to wstawię relacjeAle dostałeś cały hak?? Bo wtedy to raczej powinien być w dużym kartonie niż pudełku. No chyba, że dostałeś kulę haka, bo tą i owszem dają w pudełku, z tego względu, że zakładasz ją tylko wtedy kiedy potrzebujesz używać haka.
Ja zakładam poza aso. Mam swój warsztat więc nie widzę powodu żeby przepłacać. Szczególnie że wiązkę postaram się kupić oryginalną. Dalej hak kosztuje 6.5 tys zł?Zamawialiście hak przez aplikację? Mnie cały czas odrzuca płatność.
Jak z gwarancją na auto przy montażu poza aso?