Dołożenie haka do tesli 3 highland

KrzysztofFly

Moderator
Ja kupiłem przy zakupie i hak dostałem w pudełku do samodzielnego montażu w warsztacie, pełne zdziwienie ale cóż taki los. Zatem nie jesteś zmuszony do montażu w serwisie Tesli.
Ale dostałeś cały hak?? Bo wtedy to raczej powinien być w dużym kartonie niż pudełku. No chyba, że dostałeś kulę haka, bo tą i owszem dają w pudełku, z tego względu, że zakładasz ją tylko wtedy kiedy potrzebujesz używać haka.

Michał

Zadomawiam się
Ale dostałeś cały hak?? Bo wtedy to raczej powinien być w dużym kartonie niż pudełku. No chyba, że dostałeś kulę haka, bo tą i owszem dają w pudełku, z tego względu, że zakładasz ją tylko wtedy kiedy potrzebujesz używać haka.
Vestfalia wypuściła jak który pasuje do highland. Koszt w granicach 2000 zł. Czekam aż wyjdzie jeszcze elektronika do highland bo jeszcze nie ma. Ja mam swój warsztat to będę u siebie montować. Jak będzie dostępna to wstawię relacje

Daniel M

Zadomawiam się
Witam.
Mam już hak, ale nie jestem zadowolony z połączenia elektrycznego. Mianowicie wtyczka wkładana jest centralnie od dołu auta ( pionowo).
Zjeżdżając z krawężnika z przyczepką rozwaliłem wtyczkę ( całe szczęście tylko wtyczkę)
Może ma ktoś jakiś patent na to?
Szukałem jakiejś przejściówki kątowej ale nic nie znalazłem.