2024.26

gim-kg

Pionier e-mobilności
Zglosilem i będzie chyba mobilny? Na wszelki wypadek dalem KOSZALIN (w końcu prościej to umożliwili do wpisania) poprzednio trzeba bylo kombinować z lokalizacją a mobilny prosić.
Zobaczymy , pytają o godziny , trudno powiedzieć dokladnie
Ps dostalem wiadomosc o zdalnej diagnostyce

View attachment 19936
Przyjeżdża do Kołobrzegu bez problemu.

Bronek

Pionier e-mobilności
1. Napisałem potem że ma wybór ale asekuracyjnie wiem że "atakuje z pod Gdańska (o ile to ten sam co mnie nawiedzil w sprawie ekranu?)
Koszalin bliżej mu i z niego pochodzi a mnie wsio rybka syn mieszka w Jamnie a to 35 minut i mam czas .
Na razie będą zdalnie badać Wystawie auto.

kaktus

Posiadacz elektryka
Update wpadł i niestety limit prędkości nie działa tak, jak powinien. Ograniczenie wciąż nie odwołuje się na skrzyżowaniach...
Czy ktoś zna jakikolwiek system ISA który odwołuje się na skrzyżowaniach? Prowadziliśmy już tutaj dyskusje w jakich krajach ten przepis obowiązuje ale nie kojarzę (lub przeoczyłem) aby w jakiejkolwiek marce działo to jak w naszych przepisach.

GrzesiekG

Posiadacz elektryka
Update wpadł i niestety limit prędkości nie działa tak, jak powinien. Ograniczenie wciąż nie odwołuje się na skrzyżowaniach...
Nigdzie nie było napisane, że odwołuje po skrzyżowaniach. W aktualizacji jest info, że odczytuje ZNAKI.

poochaty

Posiadacz elektryka
Czy ktoś zna jakikolwiek system ISA który odwołuje się na skrzyżowaniach? Prowadziliśmy już tutaj dyskusje w jakich krajach ten przepis obowiązuje ale nie kojarzę (lub przeoczyłem) aby w jakiejkolwiek marce działo to jak w naszych przepisach.
To nie ma prawa działać, skoro nawet po incydencie nieraz zabiera miesiące i kika rozpraw, żeby ustalić co jest, a co nie jest skrzyżowaniem.

inter

Pionier e-mobilności
Może nie ma prawa działać idealnie, ale mogłoby zacząć działać na 99% i wtedy byłoby ok :)
Ten przepis jeszcze się bronił, ale 30-40 lat temu.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest lepiej i jest tez źle. Nigdy nie bedzie dobrze jeśli mapy nie będą co tydzien aktualizowane ...np . Dzisiaj zjazd 11 na lokalną gdzie powinno być 90 , jedzie 70 i to nie przez chwilę ale do następnej wiochy. Jakieś stare dane, bo niby czyta ale ma to często w d...e. Nie ma więc uniwesalnej sutuacji , sa sytuacje lokalnea tym samym jedni będą chwalic inni ganić . Dla mnie jest ciagle gorzej z summonem i AP:FSD niz było. Lepiej mi sie z tego korzystało w 2020r. Stare FSD (to nasze) z przed podziału było sprawniejsze niz teraz

Najnowsze dyskusje