To nie do końca tak.Dodam, że obecnie Lidl 136 + 36 Kaufland (bo to ta sama grupa)
Coś jednak nareszcie zaczyna się dziać na pomorzu. Sam mam na pulpicie chyba 9 stacji do zrobienia a na platformie przetargowej widuję co najmniej po 1 zleceniu tygodniowo z pomorza środkowego (niestety często z mocami po kilkadziesiąt kW). W samym Kołobrzegu przy węźle wschód na terenie karuzeli będzie 420kW mocy.Na którą by z map nie spojrzeć to widać , że mieszkam na zadupiu i aż dziwne że używam papieru toaletowego
Coś między Koronowem a Słupskiem też wpadnie?Coś jednak nareszcie zaczyna się dziać na pomorzu. Sam mam na pulpicie chyba 9 stacji do zrobienia a na platformie przetargowej widuję co najmniej po 1 zleceniu tygodniowo z pomorza środkowego (niestety często z mocami po kilkadziesiąt kW). W samym Kołobrzegu przy węźle wschód na terenie karuzeli będzie 420kW mocy.
Poznan Grunwaldzka - Lidl z McDonalds również z rok przykrytaU mnie na Lidlu w grudniu 2023 postawili piękna ładowarkę 2x CCS, następnie założyli pokrowiec i zaraz będzie rok jak tak stoi.
Tam leci linia chyba 400kW? ALE ten parking to porazka a do tego go jeszcze teraz zmienjszy KFCCoś jednak nareszcie zaczyna się dziać na pomorzu. Sam mam na pulpicie chyba 9 stacji do zrobienia a na platformie przetargowej widuję co najmniej po 1 zleceniu tygodniowo z pomorza środkowego (niestety często z mocami po kilkadziesiąt kW). W samym Kołobrzegu przy węźle wschód na terenie karuzeli będzie 420kW mocy.
Póki są w fazie rozwoju to tak, jak ładowarki będą już na wszystkich sklepach Biedronka Lidl Kaufland to wtedy jest dla nas szansa na "wojnę" o klienta, wiadomo że znaczna większość klientów i tak wejdzie do sklepu na zakupy win/winNiech se postawią i 10000 a i tak korzystanie z nich to będzie ostateczna ostateczność że względu na cenę
Mozesz zdradzić coś więcej?…. W samym Kołobrzegu przy węźle wschód na terenie karuzeli będzie 420kW mocy.