Biedronka - rozwój stacji ladowania

eimi

Pionier e-mobilności
U mnie na Lidlu w grudniu 2023 postawili piękna ładowarkę 2x CCS, następnie założyli pokrowiec i zaraz będzie rok jak tak stoi.

kiki111

Fachowiec
Na którą by z map nie spojrzeć to widać , że mieszkam na zadupiu i aż dziwne że używam papieru toaletowego
Coś jednak nareszcie zaczyna się dziać na pomorzu. Sam mam na pulpicie chyba 9 stacji do zrobienia a na platformie przetargowej widuję co najmniej po 1 zleceniu tygodniowo z pomorza środkowego (niestety często z mocami po kilkadziesiąt kW). W samym Kołobrzegu przy węźle wschód na terenie karuzeli będzie 420kW mocy.

Ev3

Pionier e-mobilności
Coś jednak nareszcie zaczyna się dziać na pomorzu. Sam mam na pulpicie chyba 9 stacji do zrobienia a na platformie przetargowej widuję co najmniej po 1 zleceniu tygodniowo z pomorza środkowego (niestety często z mocami po kilkadziesiąt kW). W samym Kołobrzegu przy węźle wschód na terenie karuzeli będzie 420kW mocy.
Coś między Koronowem a Słupskiem też wpadnie?

kaktus

Posiadacz elektryka
U mnie na Lidlu w grudniu 2023 postawili piękna ładowarkę 2x CCS, następnie założyli pokrowiec i zaraz będzie rok jak tak stoi.
Poznan Grunwaldzka - Lidl z McDonalds również z rok przykryta

Bronek

Pionier e-mobilności
Tam leci linia chyba 400kW? ALE ten parking to porazka a do tego go jeszcze teraz zmienjszy KFC
Obok jest za to pusty parking , tylko czy komuś przyjdzie na myśl zrobić to ergonomicznie i praktycznie ? Z tym mamy klopot , robimy aby ładnie na planie i z drona wygladalo

Ronin78

Posiadacz elektryka
Niech se postawią i 10000 a i tak korzystanie z nich to będzie ostateczna ostateczność że względu na cenę
Póki są w fazie rozwoju to tak, jak ładowarki będą już na wszystkich sklepach Biedronka Lidl Kaufland to wtedy jest dla nas szansa na "wojnę" o klienta, wiadomo że znaczna większość klientów i tak wejdzie do sklepu na zakupy win/win

nabrU

Moderator
Mój ulubiony temat ładowarek Biedronki :ROFLMAO:
'Hold your horses' jak u mnie mawiają, bo obiecywać to każdy potrafi, a realia to nawet nie 50% z obietnic Przypominam: Biedronka obiecywała w 2023 600 ładowarek do końca 2024 roku, jest na razie 30% tej normy i 4 m-ce do końca roku ;).

Kibicuję marketom bo to wg. mnie jest jakieś rozwiązanie na infrastrukturę EV w PL w mniejszych miastach i miejscowościach (stąd moje zainteresowanie tym tematem), ale chyba te artykuły to powinny mieć dopisek 'materiał sponsorowany' bo większość to wizja przez różowe okulary.