ABRP

grypiomi

Fachowiec
Od kilkunastu dni testuję ABRP. Bardzo fajny planer. Szkoda, że nie można wysłać planu do Tesli.
Fajna opcja rejestrowania przejazdów, lecz u mnie zawsze z opóźnieniem kilkukilometrowym, gdy była długa przerwa. Czy u Was podobnie?
Połączenie pełne. YTM gra :)
1725608593216.png

Fajne w niej jest to że dzięki monitorowaniu zużycia baterii na bieżąco znacznie lepiej reaguje na zmiany atmosferyczne wpływające na pobór energii z akumulatora
Od kilkunastu dni testuję ABRP. Bardzo fajny planer. Szkoda, że nie można wysłać planu do Tesli.
Fajna opcja rejestrowania przejazdów, lecz u mnie zawsze z opóźnieniem kilkukilometrowym, gdy była długa przerwa. Czy u Was podobnie?
Połączenie pełne. YTM gra :)
View attachment 20350

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja ABRP lub Yanosik (na zdjęciu ) ,miałem na dodatkowym ekranie w Tm3 a w X mam na smartfonie extra.
Ale im wiecej ładowarek tym mniej jest takie wyliczanie potrzebne .

20221129_120232_copy_1024x461.jpgScreenshot_20240906-161111_Photos_copy_608x396.jpg

Last edited:

Ratt

Posiadacz elektryka
Też używałem ABRP jakiś rok do półtora temu. Teraz navi Tesli jest dla mnie wystarczające.

acceptcookies

Tesla Model Y LR AWD 2024
Długa prosta linia miedzy punktami na trasie może oznaczać brak połączenia z internetem, podobnie mam czasem z Tessie szczególnie jak przekraczam granicę państw i na kilka/kilkanaście minut tracę połączenie.