Dostawy III kwartał

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja odebrałem moja 3 LR AWD w środę w Warszawie, zrobiłem już ok. 650km i jak do tej pory jestem miło zaskoczony jakością wykonania, sposobem w jaki auto się prowadzi, i ogólnym funem z jazdy :) zamawiałem w sierpniu i nie otrzymałem ładowarki, tylko kabel. Żadnych drgań nie odczuwam, testowane od zera do max prędkości. Jedynie zaskoczył mnie brak zestawu naprawczego do opon… w każdym nowym aucie jakie odbierałem był. Btw. Jaką ładowarkę najlepiej kupić na 230 + ewentualnie 3 fazy ? W domu założę wall connector, ale na wypady do znajomych / rodziców warto mieć przenośną.
Bylo juz sporo tematow o ladowarkach.
Tanio, zencar 11kW
Fajnie to Habu ze znizka sa w sieci kody znizkowe na YT 2400.- + adapter do 230v
Albo oryginalna jednofazowa tesli idzie kupic za 500-600zl

zibizz1

Pionier e-mobilności
zaskoczył mnie brak zestawu naprawczego do opon
W Tesli jest assistance do końca gwarancji zamiast kola zapasowego/zestawu naprawczego. Pomoc drogowa w aplikacji

kaktus

Posiadacz elektryka
zamawiałem w sierpniu i nie otrzymałem ładowarki, tylko kabel.
2 pytania - zamawiałeś w ostatnich dniach sierpnia czy na początku? I czy wybrałeś model z Inventory czy z konfiguratora?

Jutro zadzwonię do nich i dopytam bo mój czeka już na odbiór ale nie mam rejestracji jeszcze ;(

Wezu72

Zadomawiam się
2 pytania - zamawiałeś w ostatnich dniach sierpnia czy na początku? I czy wybrałeś model z Inventory czy z konfiguratora?

Jutro zadzwonię do nich i dopytam bo mój czeka już na odbiór ale nie mam rejestracji jeszcze ;(
To bez znaczenia modele z inventory już też są sprzedawane bez cegły

Wezu72

Zadomawiam się

Wg Pana w tesli nie było opcji zakupu cegły dlatego że nie mieli ich na stanie a auta były już w transporcie i nie można było ich w cegłe doposażyć w fabryce a więc reasumując tm3 zakupiona od 1 lipca nie ma na wyposażeniu cegły

kaktus

Posiadacz elektryka
Wg Pana w tesli nie było opcji zakupu cegły dlatego że nie mieli ich na stanie a auta były już w transporcie i nie można było ich w cegłe doposażyć w fabryce a więc reasumując tm3 zakupiona od 1 lipca nie ma na wyposażeniu cegły
Włączył o to nie będę ale już jutro telefonicznie dopytam aby sobie to wyjaśnili zanim tam przyjadę. Faktycznie w zamówieniu nie ma o tym ani słowa, ale sami proponowali zamówienie z inventory aby dostać za free ładowarkę więc liczę na pozytywne zakończenie :)

Wezu72

Zadomawiam się
Jest tez możliwość że przypisali ci auto które w czerwcu ktoś zamówił ale zabrali mu z jakiegoś powodu vin i przydzielili tobie wtedy będziesz miał cegłe

kaktus

Posiadacz elektryka
Jest tez możliwość że przypisali ci auto które w czerwcu ktoś zamówił ale zabrali mu z jakiegoś powodu vin i przydzielili tobie wtedy będziesz miał cegłe
27 sierpnia przez telefon powiedzieli „teraz mamy promocję że zamówienia z inventory otrzymują gratis ładowarkę” więc to nie była kwestia VINu bo nie rozmawialiśmy o konkretnej konfiguracji plus na stornie auta były oznaczone w ten sposób jeszcze 2 września:

Attachments

• IMG_0189.jpeg
    IMG_0189.jpeg
    665 KB · Liczba wyświetleń: 5