Dostawy III kwartał

Mdpatryk

Nowy na Forum
2 pytania - zamawiałeś w ostatnich dniach sierpnia czy na początku? I czy wybrałeś model z Inventory czy z konfiguratora?

Jutro zadzwonię do nich i dopytam bo mój czeka już na odbiór ale nie mam rejestracji jeszcze ;(
6 sierpnia, z konfiguratora.

shago

Fachowiec
Ja zamawiałem na początku września, auto wstępnie skonfigurowane i zarzekali się w Ząbkach, że cegła jest w zestawie. Mam nadzieję, że jej nie zabraknie jak będę odbierał :p

Szczurek

Zadomawiam się
Ja odebrałem moja 3 LR AWD w środę w Warszawie, zrobiłem już ok. 650km i jak do tej pory jestem miło zaskoczony jakością wykonania, sposobem w jaki auto się prowadzi, i ogólnym funem z jazdy :) zamawiałem w sierpniu i nie otrzymałem ładowarki, tylko kabel. Żadnych drgań nie odczuwam, testowane od zera do max prędkości. Jedynie zaskoczył mnie brak zestawu naprawczego do opon… w każdym nowym aucie jakie odbierałem był. Btw. Jaką ładowarkę najlepiej kupić na 230 + ewentualnie 3 fazy ? W domu założę wall connector, ale na wypady do znajomych / rodziców warto mieć przenośną.
Ja bym bral GC Habu, moze robic jako wallconnector i mobilna. Dokupisz przejsciowke na jedna faze i dziala jak cegla.

hunter

Zadomawiam się
Czy jest ktoś kto zamawiał auto z konfiguratora w sierpniu i odebrał już samochód?
Chodzi mi o to czy na pokładzie jest jakakolwiek ładowarka, kupiłem wall cocector i zastanawiam się czy dają jakąkolwiek ładowarkę od siebie do auta.