No to zadzwoń bo mój wtorek jest teraz czwartkiem nibyPoprosiłem o dodanie do grupy. Czy na tych materiałach widać gdzieś Teslę 3 RWD niebieską?
Jednak nie ma, czekam dalej w spokoju do wtorku
Ale teraz na poważnie: mega poważna kraksa, oby nikt nie zginął.
Dzisiaj w inventory zniknęły wszystkie 3 tylnonapędowe, które były w transporcie - przypadek? 🤔Jeśli faktycznie jechały do Polski, to pewnie pójdą korekty i anulowanie rejestracji, ewentualnie jeśli mają "wolne" inne egzemplarze, to wystawią nowe faktury i będą ponowne rejestracje. Aczkolwiek z drugiej strony, to fakt, że ciągnik siodłowy miał polskie blachy, nie znaczy, że akurat te egzemplarze jechały do PL, biorąc jednak pod uwagę lokalizację wypadku, to jednak jest to bardzo prawdopodobne.
Wygląda to tak, jakby nie były jeszcze sprzedane.Ale jak ktos juz mial zarejetrowane i ubezpieczone auto a nie beda mieli nic na podmianke to co tesla odda kase za ubezpieczenie, koszty rejstracji i uruchomienia leasingu !? Ktos wie
Jak to dziala ?
Witam, mam zaplanowany odbiór w najbliższą sobotę 28 września.Ktos sie orientuje odnosnie dostaw TM3 performance pod koniec wrzesnia? Na kiedy macie terminy?