Witam, mam zaplanowany odbiór w najbliższą sobotę 28 września.
W Katowicach czy Ząbki?Witam, mam zaplanowany odbiór w najbliższą sobotę 28 września.
Witam, mam zaplanowany odbiór w najbliższą sobotę 28 września.
W Katowicach czy Ząbki?Witam, mam zaplanowany odbiór w najbliższą sobotę 28 września.
No nie zazdroszcze, i mam nadzieje ze tesla stanie na wysokosci zadania i zaroci Ci te wszystkie koszty.Moja TM3 LR była na tej lawecie , dzwonili z Tesli w Ząbkach , zaproponowali taki sam samochód + hak gratis , muszę wyrejestrować pojazd i zarejestrować nowy , wszystkie koszty zwrócą , mam ten plus że auto za gotówkę
Raczej nie straci skoro dostanie hak za free.No nie zazdroszcze, i mam nadzieje ze tesla stanie na wysokosci zadania i zaroci Ci te wszystkie koszty.
Dyskusyjna sprawa, skoro haka nie zamawial to znaczy ze nie byl mu potrzebny. Ciekawi mnie czy na prawde zwroca wszystkie koszty.Raczej nie straci skoro dostanie hak za free.
Będę informował co nastąpi.Dyskusyjna sprawa, skoro haka nie zamawial to znaczy ze nie byl mu potrzebny. Ciekawi mnie czy na prawde zwroca wszystkie koszty.
Ja mam też na sobotę 28.09 w Ząbkach.W Katowicach czy Ząbki?
W Ząbkach mam odbiór ale się pokomplikowało bo człowiek z Tesli który zajmował się moim zamówieniem wysłał dokumenty do rejestracji nie w miejsce gdzie miało być rejestrowane auto tylko do siedziby banku (leasingu) i jak tam wpadły to do tej pory ich nie ma 🤨W Katowicach czy Ząbki?