TMYLR napęd na wszystkie koła i sexy buttons

qb4hkm

Pionier e-mobilności
WLTP mało miarodajny jest. A WLTP CITY to już w ogóle.

Sam jestem posiadaczem TMY LR RWD i mi komputer pokazuje EPA 522km (9k km przebiegu). Jak to wygląda u kogoś z AWD?
LR AWD 506 około po ~20k zrobionych ale to mocno się zmienia, miesiąc temu było koło 10 km więcej, wydaje mi się że ten współczynnik zależy od temperatury otoczenia.

Hermes

Posiadacz elektryka
Nieistotne czy ktoś w coś wierzy czy - ważne czy to możliwe.
A zużycie w Y na poziomie niewiele poniżej 10 kWh/100 km jest jak najbardziej możliwe i to nie jest żaden wyczyn.

Hermes

Posiadacz elektryka
Nawet na youtube są filmiki jak gostki - sami nie wierzyli na początku - przejechali zakładany dystans i nawet jeszcze im zostało kilka procent baterii ;)
Ale jak ktoś nie wierzy, to nie uwierzy - i już. Nawet jak go przewiozą, to powie, że "to wcale nie tak, jak miało być".

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Nawet na youtube są filmiki jak gostki - sami nie wierzyli na początku - przejechali zakładany dystans i nawet jeszcze im zostało kilka procent baterii ;)
Ale jak ktoś nie wierzy, to nie uwierzy - i już. Nawet jak go przewiozą, to powie, że "to wcale nie tak, jak miało być".
Powiedzą że za wolno jechałeś, ;-D

Hermes

Posiadacz elektryka
No na przykład. Albo że "to i tak nie jest, że jest tak, jak jest" - wierz mi: widziałem w realu takie zachowania, które w skrócie można streścić maksymą życiową: "ja się nigdy nie mylę i zawsze mam rację - nawet jeśli jej nie mam". Ktoś kto się nigdy nie umie przyznać do błędu czy porażki. :D