Może nie ostatnio, bo dokładnie rok temu, ale też miałem problem z wystawieniem ogłoszenia jako nie-komis. Poddałem przy trzeciej próbie wystawienia na firmę i w końcu przeszło jako privat.Sprzedawał ktoś ostatnio samochód na mobile.de?
Kiedy można to było zrobić na stronie mobile.eu, ale teraz z tego co widzę ona już nie działa.
Z kolei na mobile.de jest sprzedaż, ale tylko dla dealerów.
A gdzie to się robi?Może nie ostatnio, bo dokładnie rok temu, ale też miałem problem z wystawieniem ogłoszenia jako nie-komis. Poddałem przy trzeciej próbie wystawienia na firmę i w końcu przeszło jako privat.
Verkaufen -> auto verkaufen -> inserat -> wpisujesz dane auta i na pytanie "Art des verkauf" zaznaczyłem jako privat.A gdzie to się robi?
Nie widzę w ogóle takiej opcji.....
Ok, wszystko jasne - polska wersja tej samej strony nie ma takich opcji.Verkaufen -> auto verkaufen -> inserat -> wpisujesz dane auta i na pytanie "Art des verkauf" zaznaczyłem jako privat.
To w obecym ustroju tak się myślało, dlatego w kapitaliźmie najwiekszą składową PKB jest konsumpcja, a w ustroju minionym najwiekszą skłądowa były inwestycje (nawet jeśli głupie), właśnie dlatego nasze praktycznie wszystkie elektrownie pochodza z ustroju słusznie minionego gdy budowano na zapas na przyszłosc,, a od 35 lat w nowym ustroju ich nie budujemy, bo ważniejsze są kolorowe opakowania, kolorowe ciuchy oraz wycieczki zagraniczneWiększość osób nie stać na myślenie o przyszłości, żyje się tu i teraz, ot relikt ustroju słusznie minionego.
Źle Ci sie zapamietało, w tych latach wydajność procesorów poprzez wzrost taktowania rosłą w absurdalnym tempie:Nie zgadzam się, Tobą - w latach 90' i 2000' jako młody dużo grałem na komputerze i nie zmieniałem go co roku. Wręcz przeciwnie - co najwyżej trochę pamięci się dokupiło.
A zdarzyło wam się awaryjne hamowanie?oooo... one pedal to dla mnie też dealbreaker, najlepsza funkcja ever.
Taka sobie analogia.Obecne elektryki maja podobny "problem" jak sprzet komputerowy z tamtych lat, szybko sie starzeją