Tesla M3 trafia również do Pertrolhead'ów

cooler

Pionier e-mobilności
Bardzo pozytywny odcinek :) Polecam również z Maluchem - niesamowite emocje!

cooler

Pionier e-mobilności
Tu świeżutkie porównanie do marek "premium": Merca C klasy i BMW 3. carwow: Matt jak zawsze w formie :)
Piekło zamarza, petrolheadzi chwalą Teslę :)
Kurcze, żona nie miała by nic przeciwko drugiej Tesli w domu, śpieszmy się zamawiać tak szybko się rozchodzą :)

danielm

Pionier e-mobilności
Tu świeżutkie porównanie do marek "premium": Merca C klasy i BMW 3. carwow: Matt jak zawsze w formie :)
Piekło zamarza, petrolheadzi chwalą Teslę :)
Kurcze, żona nie miała by nic przeciwko drugiej Tesli w domu, śpieszmy się zamawiać tak szybko się rozchodzą :)
widziałeś jak z matką wybierali dla niej elektryka? :)

Bartosz

Pionier e-mobilności
Dwa aspekty w tym materiale dają do myślenia. Pierwszy, to co dzieje się z marką BMW, wygląda to tak, jakby firma nie miała pomysłu na samochód w zastanej rzeczywistości. Drugi, dziennikarz zestawia samochód średniej klasy marki Tesla z dwoma samochodami wiodących producentów aut premium i bez oporów porównuje je jak równy z równym.

kARPIU

Fachowiec
Dwa aspekty w tym materiale dają do myślenia. Pierwszy, to co dzieje się z marką BMW, wygląda to tak, jakby firma nie miała pomysłu na samochód w zastanej rzeczywistości. Drugi, dziennikarz zestawia samochód średniej klasy marki Tesla z dwoma samochodami wiodących producentów aut premium i bez oporów porównuje je jak równy z równym.
Rozbawiles mnie
Postawili c klase i bmw3 kolo tesli a ty zachwycony ze takie zacne auta porownywane sa jak rowny z rownym...hahahaha

Zadne z nich dupy nie urywa

Bronek

Pionier e-mobilności
Te wszystkie porównania...Większość na siłę, bo auta mają mieć zwykli ludzie a nie tylko od prałata wzwyż.
Gdybyśmy w w domu oglądali z przejęciem "Wyspę Miłości " dla higieny intelektu z wyłączonym głosem, to porównując do siebie, jedno z nas by się już pakowało.
Dlatego jak cieszy mnie to co mam., to takie "konkursy" prowadzone przez kogoś, a do tego jeszcze robiącego z tego show dla show - bo to jego praca - mnie nie rajcują. Wręcz psują mi zabawę.

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Zamiast porównań wolę dedykowane modelowi "testy" itp.
W porównaniach zawsze wyłoniony jest zwyciezca. Jeśli nie ma takowego, to na ogół pseudoobiektywizm, lub brak odwagi.. Dlatego wolę gdy prezentowany jest jeden samochód.
Nie skreślam wtedy jak gdyby cudzymi rękami danego auta, mnie ulegam sugestii

cooler

Pionier e-mobilności
Zamiast porównań wolę dedykowane modelowi "testy" itp.
W porównaniach zawsze wyłoniony jest zwyciezca. Jeśli nie ma takowego, to na ogół pseudoobiektywizm, lub brak odwagi.. Dlatego wolę gdy prezentowany jest jeden samochód.
Nie skreślam wtedy jak gdyby cudzymi rękami danego auta, mnie ulegam sugestii
Dedykowany test jakości: