TM3LR zamówiona 13.10.2021 - Dostawa w grudniu 2021

Zarek1988

Posiadacz elektryka
ja mam 480km do wawy :p
zimówki zamówię jak już odbiorę auto, na ten moment szukam firmy, która oklei ją folią.
Gratuluje zakupu. Będziesz zadowolony😉 ale zamiast pakować kasę w oklejanie, najpierw zabezpiecz się w opony. Pamiętaj, że folia nie zabezpiecza przed dzwonem😉🙂

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
Gratuluje zakupu. Będziesz zadowolony😉 ale zamiast pakować kasę w oklejanie, najpierw zabezpiecz się w opony. Pamiętaj, że folia nie zabezpiecza przed dzwonem😉🙂
wiem, wiem
żadne 4x4 nie uratuje przed śniegiem i lodem.
Chcę wrócić do domu i wszystko zrobić.
Ps. Czy 480km wrócę bez ładowania ?

Michal

Moderator

Sfotek

Posiadacz elektryka
ja mam 480km do wawy :p
zimówki zamówię jak już odbiorę auto, na ten moment szukam firmy, która oklei ją folią.
A idziesz po całości czy tylko tzw bikini?
Białogard, zachodniopomorskie
nawigacja sugeruje zebys w Ciechocinku podladowal 18 min (abrp aplikacja)

PS Czy samochod przy odbiorze jest naladowany do 80-90%

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Zadzwoń do salonu i poproś o naładowanie do 100% w dniu odbioru. Przypomnij się jak będziesz do nich wyjeżdżał. Ja tak zrobiłem i nie robili żadnych problemów. Jedziesz pociągiem czy na dwa auta?
Mi pokazało jedno ładowanie w lucmierzu lub Poznaniu. Ja z wawy do Barlinka miałem trochę dalej Ok 500km. Jaki kolor będziesz miał tesli? Może się kiedyś miniemy bo mam teściów koło polczyna i często jestem w tych rejonach😉 moja tesla 2021 niebieska.

Zarek1988

Posiadacz elektryka
wiem, wiem
żadne 4x4 nie uratuje przed śniegiem i lodem.
Chcę wrócić do domu i wszystko zrobić.
Ps. Czy 480km wrócę bez ładowania ?
Załóż sobie konto tez na greenway i niech Ci wyślą kartę bo Ok tydzien trzeba czekać. To się przyda awaryjnie.
kupujesz Wallboxa Teslowego?

usrobo

Posiadacz elektryka
Ja też dziś zamówiłem TM3 LR biała, bo tylko biała się łapie na doplaty. dzwonilem z prosbą o kolor, nie ma szans,
komuś się udało ?

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
A idziesz po całości czy tylko tzw bikini?
raczej całość + przyciemnianie szyb
nawigacja sugeruje zebys w Ciechocinku podladowal 18 min (abrp aplikacja)

Dzięki za stronkę - nie znałem
PS Czy samochod przy odbiorze jest naladowany do 80-90%
Załóż sobie konto tez na greenway i niech Ci wyślą kartę bo Ok tydzien trzeba czekać. To się przyda awaryjnie.
kupujesz Wallboxa Teslowego?
Już założyłem greenwaya i revneta (mam w okolicy)
Myślę o wallboxie teslowym, ale podobno nie dostępne są ?