TM3LR zamówiona 13.10.2021 - Dostawa w grudniu 2021

Michal

Moderator
Nadal jest premium przez SuC, bo może korzystać ze wszystkiego innego + SuC ;)
Pokaż mi też innego producenta samochodów, który doda Ci system "wartownika" albo niedługo podglądu na żywo obrazu z kamer albo nowego interfejsu systemu w samochodzie.

ELuk

Pionier e-mobilności
Michał.
W pełni się z Tobą zgadzam.
To auto ma to coś... Coś czego inne nie mają.
Ale jak mi coś nie leży to o tym mówię.
Jestem pragmatykiem
Z Teslą to trudne... 🤩
....

Zarek1988

Posiadacz elektryka
👍
Jednak w Polsce to nadal problem.
Mam 17k km przejechane w TM3.
Na zachodzie od Polski, gdzie w ostatnich miesiącach zrobiłem prawie 8k km, to nie jest żaden problemem.
Zawsze miałem w zasięgu 50 km kilka SC.

W Polsce hmmmm...
Ostatnio byłem w Warszawie - podróż 1 dzień tam i spowrotem i pojechałem.....
ICE
Szybciej mimo potencjalnego Lućmierza, który mi Telsa planowała, ale coraz bardziej jest obciążony i odpuściłem.... ,😔
Tesla była premium, przez SC,
Jak nie poprawią infrastruktury ładowania to w EU zginą
A skąd jesteś z zachodu? Ja z Barlinka. Jeśli chodzi o nasz rejon to jest dramat. Mam 30km do Gorzowa, w którym ładowarki są chyba tylko do telefonów komórkowych😂 Enea rozstawiła słupki na każdym osiedlu i zafoliowane stoją nieużywane🤦🏻‍♂️ Taka to Polska elektronobilnosc😉

Michal

Moderator
A skąd jesteś z zachodu? Ja z Barlinka. Jeśli chodzi o nasz rejon to jest dramat. Mam 30km do Gorzowa, w którym ładowarki są chyba tylko do telefonów komórkowych😂 Enea rozstawiła słupki na każdym osiedlu i zafoliowane stoją nieużywane🤦🏻‍♂️ Taka to Polska elektronobilnosc😉
W Gorzowie jest akurat super ładowarka GW - na Kasprzaka 8 140kW ;)

ELuk

Pionier e-mobilności
Cześć ja między Poznaniem a Wrocławiem.
Lokalnie z ładowaniem nie mam problemu. Prąd z domu mam (fv dodatkowo jest argumentem)
Ale w mojej okolicy jestem promotorem EV.
Mam kilku kolegów z dealerki ICE. Generalnie trudny temat zwłaszcza Toyota/Lexus
✌️Nie poddajemy się

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Ja tez pierwszy w mieście 😂 czy dobrze rozumiem, masz FV na prąd? Jak TK ogarnales? Druga umowa z dostawca energii?

Najnowsze dyskusje