TM3LR zamówiona 13.10.2021 - Dostawa w grudniu 2021

usrobo

Posiadacz elektryka
dla firm jeśli użytkujesz auto i prywatnie i firmowo to jest 50% VATu wiec w tek kwocie jest tylko LR biała, choruję na szarą, ale za 27000zł doplaty mogę pokochać biel ;)

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
Jedziesz pociągiem czy na dwa auta?
Mój wyjazd to jedna wielka komedia :D
planowałem pociągiem, blablacarem, autobusem, ale stanęło że na dwa auta do torunia, z torunia przesiadka do kolejnego auta (rodzina) i do warszawy, tam mają mnie wysadzić gdzieś na wlocie i sobie poradzę - bo co ich to obchodzi gdzie i po co jadę :p

Michal

Moderator
Na dojazd do Ciechocinka potrzebujesz 80% baterii, więc spokojnie dojedziesz nawet jak Ci wydadzą auto z 80% (zwykle wydają 80% i najwyżej trochę zwolnisz po drodze). Kiedy masz odbiór? Wiesz coś już może? W przyszłą Niedzielę będę wracał z okolic Słupska, to mógłbym Cię zgarnąć.

ABRP to Twój najlepszy przyjaciel podróży - pamiętaj jak gdzieś jedziesz z domu planować tam trasę w dwie strony, to unikniesz rozczarowań.
Doinstaluj jeszcze sobie plugshare - tam sprawdzisz gdzie są ładowarki i czy są czynne - ludzie piszą tam jak coś nie działa. Oznaczysz się też jak będziesz zajmował ładowarkę i mając na dzieję, że inni robią to samo będziesz mógł liczyć, że ładowarka jest wolna, jak nikt nie jest zameldowany (raczej nie dotyczy SuC, bo tam masz tę informację w aucie.).

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
Na dojazd do Ciechocinka potrzebujesz 80% baterii, więc spokojnie dojedziesz nawet jak Ci wydadzą auto z 80% (najwyżej trochę zwolnisz po drodze). Kiedy masz odbiór? Wiesz coś już może? W przyszłą Niedzielę będę wracał z okolic Słupska, to mógłbym Cię zgarnąć.

ABRP to Twój najlepszy przyjaciel podróży - pamiętaj jak gdzieś jedziesz z domu planować tam trasę w dwie strony, to unikniesz rozczarowań.
Doinstaluj jeszcze sobie plugshare - tam sprawdzisz gdzie są ładowarki i czy są czynne - ludzie piszą tam jak coś nie działa. Oznaczysz się też jak będziesz zajmował ładowarkę i mając na dzieję, że inni robią to samo będziesz mógł liczyć, że ładowarka jest wolna, jak nikt nie jest zameldowany (raczej nie dotyczy SuC, bo tam masz tę informację w aucie.).
Odbiór mam dopiero w grudniu (mam nadzieje że szybko zleci), chociaż już dziś w kodzie strony pojawił się VIN.

Michal

Moderator
W grudniu to raczej nie pomogę ale tutaj widzę jakieś sensowne połączenia pociągami: [klik], tylko trzeba się jakoś do Koszalina dostać jeśli opcja poranna pendolino (6:42-11:30). Moim zdaniem nie ma co kombinować inaczej ;)