Nieźle, również wysłałem do nich zapytanie i transport wycenili na 180eurKolor Racing Titan, a przesyłka 84 eur netto za całość (każde koło jako osobna paczka). Kurier to GLS.
Nieźle, również wysłałem do nich zapytanie i transport wycenili na 180eurKolor Racing Titan, a przesyłka 84 eur netto za całość (każde koło jako osobna paczka). Kurier to GLS.
Ja zamówiłem do kolegi z Niemiec, oboje mieszkamy przy granicy, ale po jej obu stronach, w rzeszy 15 euro za sztukę, do Polski 45 euro za sztukę.Nieźle, również wysłałem do nich zapytanie i transport wycenili na 180eur![]()
Co dziwne potem w tym samym temacie gościu z rocznika 2023 pokazuje, że mu trą.Na reddit czytałem, że były testowane na Perfo ale roczniku 2022.
No właśnie, wiec do końca nie rozumiem o co chodziCo dziwne potem w tym samym temacie gościu z rocznika 2023 pokazuje, że mu trą.
Przerabiam ten sam temat.Ktoś się orientuje jak to jest z rozmiarem tych felg? W polskiej instrukcji nie ma wcale 19, w homologacji jest 19x10j i 19x8.5jw chińskiej instrukcji 19x10j i 19x9j a w podanym linku jeszcze inaczej tzn. 19x9.5j i 19x8.5j. Ma to jakieś większe znaczenie czy którykolwiek zestaw będzie ok?
Jeśli udowodni że miało to wpływ na szkodeCzy w przypadku szkody ubezpieczyciel może odmówić wypłaty jeśli felgi nie są zgodne z homologacją?
To jest prawidłowa homologacja 19 calowych felg.Przerabiam ten sam temat.
Homologacja:
Seria: 20x9.0J ET:34 i 20x10.0J ET:45
Opcja: 19x8.5J ET:38 i 19x10.0J ET:45
Chce kupić wszystkie felgi 19x8,5J (większa swoboda w doborze opon) ale z innym ET na przód i tył, dopasowanym tak żeby zewnętrzne krawędzie felg zgrywały się z seryjnymi.
Czy w przypadku szkody ubezpieczyciel może odmówić wypłaty jeśli felgi nie są zgodne z homologacją?