slaveq
Pionier e-mobilności
No tam można wszystko wyklikać wystarczy na górze się cofnąć do wyboru modelu.Jakieś schematy czy rysunki są tam dostępne? Potrzebuję zaczep od maski frunka który który wchodzi w zamek.
No tam można wszystko wyklikać wystarczy na górze się cofnąć do wyboru modelu.Jakieś schematy czy rysunki są tam dostępne? Potrzebuję zaczep od maski frunka który który wchodzi w zamek.
Są i to bardzo szczegółowo rozpisane plus jak wybierasz to dodatkowo potrzebne rzeczy np do montarzu się pokazują. Rysunki można powiększać itp.Jakieś schematy czy rysunki są tam dostępne? Potrzebuję zaczep od maski frunka który który wchodzi w zamek.
Podpiąć może nie ale widziałem na yt filmy jak ludzie przerabiają baterie Tesli na banki energii. Z tym, że to co widziałem wymagało rozebrania baterii, wyciągnięcia ogniw no i zbudowania BMSa.Nie mam pojęcia, proponuję kupić i rozebrać wtedy będzie wiadomo.
Ciekawe czy można sobie taką zamówić i podpiąć jako bank energii. Może wyjść taniej niż gotowa.
na polskim yt ziomek pokazuje jak pakiet z ioniq 5 uzyl do tego, za 30k chyba kupilO kurde, diabeł!
Na to nie wpadłem, 60kWh to już jest konkret!
Dlaczego skąpo, wydaje się że wszystko jest, bateria 95kWh netto kosztuje 95tys nettoJakoś tak u mnie to cienko i skąpo z Xsem
Z tym hakiem jest problem taki, że syf się dostaje tam także od wewnątrz. Kiedy nie zdejmowałem tej klapki, to nawet gdy auto z zewnątrz było suche, to z tej klapki się wylewała woda z błotem.Szukam tej plastikowej klapki zasłaniającej gniazdo haka.
Chcę oryginalną tak zrobić aby gdy założę hak zasłaniała tą dziurę.
Nie wiem czy tam zakładałeś? Jest tam śliczna przestrzeń na wszelki syf , którzy moze się dostać gdyby jeździło się dużo z założonym hakiem .
Te kombinacje moje to wynik jak zwykle potrzeby grzebania
Ad bateria, to u mnie procentowo taniej wychodzi. Gdybym kupił 5 miesiecy później samochód, miałabym ją za darmo ....brutto![]()
Diety Tesla na YT, i nie z Kanady, tylko z USA MichiganByl filmik znanego yuotubera z Kanady chyba albo północy USA gdzie dojeżdżał do domu leśną drogą .To podem z pod tych osłon wygrzebał "tonę" piachu.
Ja u siebie w X sprawdzilem i jest OK ale potencjanie gdybym chciał jeździć z hakiem , tak na wszelki wypadek jako oslona na "kangury" np, to tam się syfu nazbiera. (Zrobilem erzatz) Ale chcę to zrobić na orginale.
Coś za coś.
Amerykańskie auta z racji innego podejscia tamtejszych właścicieli , którzy cenią pic z daleka jak Las Vegas tylko nocą, to wiele rozwiązań jest jw.
Fura za ponad pół bańki a hak mam typowy , nawet ręcznie nie składany .
Oni po prostu na to nie wpadli.
Jak na wiele rzeczy , dlatego tyle zmian