no to od tej daty maksymalny termin wypłaty kasy do leasingu to 6 miesięcy. Leasing na 14 dni na przesłanie kasy do Ciebie. Tylko czy jesteś pewien, że boś podpisał umowę w listopadzie? Czy może ty podpisałeś w listopadzie a boś np. w maju 2024. Odesłali Ci umowę z wbitą datą?Tak, jakoś w listopadzie 2023
WOW!, gratuluję też teraz złożyłem reklamację. Zobaczymy może się uda. Muszą mieć straszny bałagan, albo celowo opóźniają wypłaty.Złożyłem reklamację w bos banku przez ich stronę i po kilku dniach dostałem odpowiedź że już wysłali pieniądze i że przepraszają i to nie ich wina 😂 14 MSc nic się nie dzieje, poszła reklamacja i na drugi dzień przelew, ciekawe rzeczy
Pochwalę się. dostałem przelew dotacji na konto we wtorek. Zadziałała skarga do BOŚ. Tak więc jak ktoś długo czeka to pomaga reklamacja w BOŚ. Boś odpisał że należy poprawnie złożyć wniosek o wypłatę dotacji. i najleprze co odpisali w reklamacji to: "Kilkukrotnie przekazywaliśmy prośbę do firmy leasingowej o skorygowanie dokumentów do wypłaty dotacji. Ostatnią wiadomosć do firmy leasingowej z prośbą o przekazanie poprawnej dokumentacji do wypłaty dotacji wysłaliśmy (DATA)"WOW!, gratuluję też teraz złożyłem reklamację. Zobaczymy może się uda. Muszą mieć straszny bałagan, albo celowo opóźniają wypłaty.
ja podobnieJa podpisałem leasing z mleasing na przełomie lutego/marca 2024. W październiku 2024 mleasing wysłał mi pismo, że mój wniosek nie zostanie rozpatrzony bo BOS we wrześniu wstrzymał przyjmowanie wniosków.
Złożyłem reklamację w bos banku przez ich stronę i po kilku dniach dostałem odpowiedź że już wysłali pieniądze i że przepraszają i to nie ich wina 😂 14 MSc nic się nie dzieje, poszła reklamacja i na drugi dzień przelew, ciekawe rzeczy
A udało Ci się dowiedzieć, czy złożyli Twój wniosek? Bo mi konsekwentnie nie odpowiadają, a przez telefon wiją się jak piskorz.ja podobnie![]()
Udało mi się dowiedzieć, że zlożyli wniosek (w styczniu), wymęczyłem numer wniosku, w czerwcu napisali że wniosek do poprawki i dosłałem im następnego dnia i złożyli nowy wniosek, na który 9 września odpisali że nie będzie. Na razie do boś złożyłem reklamacje. Z prośbą o infromację o zachowaniu mleasingu.A udało Ci się dowiedzieć, czy złożyli Twój wniosek? Bo mi konsekwentnie nie odpowiadają, a przez telefon wiją się jak piskorz.