Rok darmowego ładowania na SuC!

Bronek

Pionier e-mobilności
Rok ładowania to ok 8000 zł w kieszeni dla średniego statystycznego kierowcy w micnym samochodzie nie w pierdzidle . Bylbym w stanie maksymalnie do 1,5 do 2 godzin na "tankowanie" poświęcić , czyli na tyle musiałbym mieszkać blisko SCh aby dojechać do niego max w 15-20 minut i potem postać na ładowarce , fajnie jakby byla koło czegoś gdzie można zrobić coś?

eimi

Pionier e-mobilności
No właśnie o to chodzi że w Polsce trzeba swój czas specjalnie poświęcić żeby skorzystać z tej promocji. Mało opłacalne, chyba że ktoś dużo jeździ i mu to wybitnie po drodze.

Pedr

Pionier e-mobilności
Oprócz odległości do SUC, w naszym kraju problemem jest również ich obłożenie. Mam SUC kilkaset metrów od miejsca pracy, a i tak nie byłem w stanie wykorzystać „darmowych” km. Czekanie podczas ładowania do jedno. Natomiast stanie w kolejce, a jeszcze tłumaczenie komuś, że ja tu czekam, a nie spędzam czas rekreacyjnie w samochodzie w pobliżu (bo w Poznaniu często nie ma jak się ustawić), to już przekracza moją poznańską determinację do zaoszczędzenia kilku pln 😉

W0ytas

Nowy na Forum
Cześć, czy ktoś wie kiedy ta opcje aktywuje się w aplikacji? Wczoraj odebrałem i nie widzę nic a do tesli dziś nie mogę się dodzwonić :)

piotrazz

Posiadacz elektryka
Cześć, czy ktoś wie kiedy ta opcje aktywuje się w aplikacji? Wczoraj odebrałem i nie widzę nic a do tesli dziś nie mogę się dodzwonić :)
Pojedź na supercharger, podładuj tak z 15 minut i potem sprawdź czy po sesji ściągnie z karty. Jak miałem dodane jakieś kredyty to tego nie widziałem, po sesji przyszło rozliczenie z tych właśnie punktów darmowego ładowania.

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
A co z kredytami dla tych co kupili w 3 kwartale 2024r?
Trochę tutaj niesprawiedliwie działa firma.
oj gadasz jak mój ojciec :)
co tu jest niesprawiedliwe? nie kupiłeś nigdy niczego taniej w sklepie? w promocji? to co ma zrobić np. sklep spożywczy, oddawać komuś kasę, wszystkim cały rok wstecz, bo wprowadzili obniżkę ceny na banany w danym miesiącu?
ci co kupili w 3cim kwartale na pewno mają już auto i się z niego cieszą ;)