Mi Electroverse w ogóle nie pokazuje stacji GW.Za to AC greenway przez Electroverse po 1,6pln bez żadnych abonamentów
Mi Electroverse w ogóle nie pokazuje stacji GW.Za to AC greenway przez Electroverse po 1,6pln bez żadnych abonamentów
Pokazywać to mi pokazuje.Mi Electroverse w ogóle nie pokazuje stacji GW.
Dokładnie ten sam problem wystąpił z shell recharge na ładowarce w tytule wątkuPokazywać to mi pokazuje.
DC 3,10 zł AC 1,61 zł
Tylko czy uruchomi?
Nie mam obecnie potrzeby ale w weekend sprawdzę kartą i przez aplikacje o wynikach poinformujęPokazywać to mi pokazuje.
DC 3,10 zł AC 1,61 zł
Tylko czy uruchomi?
Edit: Nie. Nie uruchomi. Testowane w lipcu '24
Poszła wczoraj wieczorem na tą chwilę jeszcze nie odpisali. Nie liczę na jakieś pozytywne rozwiązanie bo oferta lepsza niż z abonamentem GW także pewnie będzie podobnie jak z Enelx. Ale jak to mawiają, jak nie zapytasz to odpowiesz zawsze będzie nie.Reklamować (w apce Electroverse, albo przez Twittera) i tyle...
Poszła wczoraj wieczorem na tą chwilę jeszcze nie odpisali.
a jaka to była stacja? na mapie Electroverse nie pokazuje stacji GW które są stare lub przejęte, np. nie pokazuje GW które były stacjami Revnetu - są one na tyle przestarzałe że nawet apka GW nie pokazuje mocy z jaką ładują@Slavekk_ wczoraj próbowałem i potwierdzam z aplikacji nie wystartował a kartę odrzucił jako nieważną. Także GW przez kartę Electroverse to raczej podpucha.