2024.38

cwireq

Posiadacz elektryka
Generalnie od której wersji bateria dogrzewa się przy dojeżdżaniu do szybkiej ładowarki która nie jest superchargerem?1000020582.jpg

acceptcookies

Tesla Model Y LR AWD 2024
Jezeli nastawiajac punkt docelowy ustawisz nie sam adres ale ladowarke (szara ikonka) to tez bedzie podgrzewac. Domniemam, ze tak wlasnie zrobiles patrzac na adres docelowy. Niestety nie wszystkie ladowarki zwracane przez wyszukiwarke "po nazwie" mapuja sie na faktyczna ikonke ladowarki, ktora jest konieczna aby bateria sie podgrzala. Przykladowo ladowarka 400kw Polenergii na MOP Rogoziniec przy A2 nie ma ikonki i bateria sie niestety nie podgrzeje.

kaziwich

Posiadacz elektryka

nie wiem na ile wiarygodne jest to co pokazano w powyzszym filmie, ale widac na nim tesle jadaca na FSD w Mołdawi.

Osobiscie obstawiam, ze europejski soft to ta sama baza (ew inny branch) co wersja polnocno amerykanska ale z milionem kagancow i powylaczanych feature toggles.
Moim zdaniem wlasnie nie. Gdyby tak bylo, to powinien np. rozpoznawac ronda (i np. krzyczec o przejeciu sterow), a tutaj probuje wjezdzac rysujac jakies łuki. To jest tylko jeden z przykladow.

cwireq

Posiadacz elektryka

zlp

Pionier e-mobilności
Wersję oprogramowania widzę w stopce aplikacji.
Gdzie można podejrzeć aktualną wersję FSD?

Jacek89

Nowy na Forum
Cześć, jeżdżę highlandem od jakiegoś roku i wyznaczanie trasy od jakiegoś czasu działa coraz słabiej. Nawigacja nie kieruje np. po nowych odcinkach e7 (na mapach są widoczne). Ostatnio jadąc że Szczawnicy do Krakowa poddałem się i "przesiadłem" na mapy googla z telefonu. Aktualizuje wszystko na bieżąco, ale może coś przeoczyłem? Z góry dzięki za pomoc!