Juniper - czy warto czekać?

Szynkus

Zadomawiam się
No dobra, żona mówi, że dla braku manetek jest no go totalne. Pytanie więc takie, czy uważacie, że bateria w polifcie będzie serio większa? Czytałem rano jakiś artykuł nowy na carscoops i szczerze mówiąc myśle, że to pójdzie totalnie w lift a’la TM3.

OldSeb

Posiadacz elektryka
Wariant RWD SR pewnie dostanie tę 62kWh netto, która była zapowiadana dla trójki. Jak będzie wyglądała bateria w wariantach LR to trudno wyrokować. Dziwne, że to tak długo trwa - może rzeczywiście coś kombinują z bateriami.
Łatwiej chyba wygrać w lotto niż przewidzieć ruchy Tesli.
Jeśli chodzi o przyciski to po 200 km jakoś to opanowałem więc tragedii nie ma ale oczywiście to niepotrzebne udziwnienia. Najlepiej wziąć samochód na jazdę nocną i niech żona próbuje. Moja stwierdziła, że to rzeczywiście jest to niepotrzebne udziwnienie ale cała reszta a szczególnie OPD to jest sztos które rekompensuje te przyciski 😆

eimi

Pionier e-mobilności
Bateria która trafi do Y LR pewnie trafi też do 3 LR, więc byłyby już jakieś przecieki homologacyjne tak jak jest z tą bateria 62kWh dla 3 RWD.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Może warto czekac?

eimi

Pionier e-mobilności
Wiarygodność tego gościa to zero. Wrzuca informacje bez żadnego potwierdzenia. Ostatnio wrzucił cały film o nowym tyle Tesli y juniper podczas gdy był to tył trójki z listwą ledowa z AliExpress. Ujęcie z tego drona wygląda jak wygenerowane przez AI - cień tych samochodów z tyłu nie nachodzi na te z przodu tylko pod nie.

gr4d

Fachowiec
No dobra, żona mówi, że dla braku manetek jest no go totalne. Pytanie więc takie, czy uważacie, że bateria w polifcie będzie serio większa? Czytałem rano jakiś artykuł nowy na carscoops i szczerze mówiąc myśle, że to pójdzie totalnie w lift a’la TM3.
Dla mnie bez manetek wygodniej po 1 jeździe, więc kwestia przyzwyczajenia.