cwireq
Posiadacz elektryka
To chyba bug jest raczej.Tak teraz patrzę i wcale nie jest tak różowo. Już myślałem że rabat łączy się z promocyjnym finansowaniem ale sprawdzam i na przecenione modele RRSO jest 8,33%
To chyba bug jest raczej.Tak teraz patrzę i wcale nie jest tak różowo. Już myślałem że rabat łączy się z promocyjnym finansowaniem ale sprawdzam i na przecenione modele RRSO jest 8,33%
Faktycznie RRSO jest 8,33% na wszystkie auta z Inventory. Nie doczytałem tego. To zmienia zdecydowanie postać rzeczy. W takim wariancie korzystnym może być zakup w tej cenie za gotówke?Tak teraz patrzę i wcale nie jest tak różowo. Już myślałem że rabat łączy się z promocyjnym finansowaniem ale sprawdzam i na przecenione modele RRSO jest 8,33%
Po przeliczeniu raty wychodzi rsso 8.99%. Rzekomo podobna promocja w Niemczech i jest napisane jasno że promocje się wykluczają, albo rabat albo promocyjne oprocentowanie.Mi pokazuje 0.99% na przecenione również
Ja kupiłem TMYP w marcu. 16k już nalatane. Też czekam na Junipera 😀Po przeliczeniu raty wychodzi rsso 8.99%. Rzekomo podobna promocja w Niemczech i jest napisane jasno że promocje się wykluczają, albo rabat albo promocyjne oprocentowanie.
W kwestii Juniper, rzekomo w Chinach pojawi się na początku przyszłego, ale w Europie i USA dopiero pod koniec 2025 i to wariant SR lub LR. Pozostałe warianty dopiero 2026. Jezeli ktoś czeka na Junipera to niech się uzbroić raczej w cierpliwość.
Źródło: https://www.notateslaapp.com/news/2...pecs-price-for-teslas-upcoming-next-gen-model
Moim zdaniem to zależy w którym programie złożysz wniosek. Nowy program nadal nie jest ogłoszony.A gdyby jednak nabyć rzeczonego Y LG AWD z Inventory w obniżonej cenie bez leasingu (gotówka) to jak wygląda kwestia dotacji? Dobrze domniemam, że wówczas nie przysługuje juz przyszłoroczne 30 000 pln tylko tego roczne 18 750 pln?
To wyjdzie mniej więcej na to samo finansowo (leasing 0,99% bez rabatu vs gotówka z rabatem). Jeśli komuś zależy na wyższej konfiguracji, to plus dla gotówki. Jeśli ktoś nie ma gotówki, to... nie ma wyjścia, ale też plus dla leasinguFaktycznie RRSO jest 8,33% na wszystkie auta z Inventory. Nie doczytałem tego. To zmienia zdecydowanie postać rzeczy. W takim wariancie korzystnym może być zakup w tej cenie za gotówke?