Zakup TM3

TomeK

Nowy na Forum
Cześć wszystkim,
jestem na etapie zakupu modelu 3.
Mam prośbę czy są tu jakieś osoby z Krakowa, Katowic, Częstochowy. Chętnie nawiąże kontakt.
Zależy mi, żeby zobaczyć auto, porozmawiać, poznać opinie użytkownika, oczywiście fatygę uprzejmość wynagrodzę 🍻🍷 / $$$

Pozdrawiam
Tomek

TomeK

Nowy na Forum
Dzięki 😅 wiesz ciężko kupić auto bez oględzin nie mówiąc już o przejażdżce 😅 ale z tego co rozmawiałem z paroma osobami to są zadowolone. Dzięki serdeczne

slaveq

Pionier e-mobilności
Polecam się przejechać do Warszawy na jazdę próbną jest za Fred i przy okazji można sobie zobaczyć kolory na żywo i teraz porównać z modelem Y. Myśmy tak zrobili i nie żałuję;).

Szatan

Posiadacz elektryka
Dzięki 😅 wiesz ciężko kupić auto bez oględzin nie mówiąc już o przejażdżce 😅 ale z tego co rozmawiałem z paroma osobami to są zadowolone. Dzięki serdeczne
Ciężko nie ciężko jak tak kupiłem i tez dużo innych osób, nie słyszałem by komuś auto nie przypadło do gustu. Umówiłbym się na oglądanie jak bym się zastanawiam między TMY a 3 ale i tak wziąłbym Y jeśli miałbym pieniądze by dopłacić.
TM3 to najpopularniejszy elektryk na świecie wiec nie ma lepiej przetestowanego auta.

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Rozumiem, że kupno auta to jak kupno butów. Trzeba przymierzyć, przejechać się itp. Czy wygodnie za kierownicą. To jest zrozumiałe. Jeśli chodzi o trakcję, moc, spasowanie elementów już jest dobrze. Ja mam 3 kwartał 2021 odebrany 29.09.2021 i już mam 7 tys km przebiegu. Choćbym chciał to wad jeszcze nie dostrzegłem 🙂 jedyne co po zakupie zaopatrz się prędzej w opony zimowe.

TomeK

Nowy na Forum
Hej dzięki wszystkim za odp. No właśnie z tą Wawa mam problem - ciężki okres w życiu i totalnie nie mam jak się wyrwać dlatego szukam w okolic kogoś kto ma.
Wiem ze to najlepiej przetestowane auto dlatego o nim myśle jako o elektryku pod katem mocy, bezpieczeństwa, zasięgu wiem ze nie ma lepszego. Bardziej mnie zastanowią komfort jazdy na 19 🤔, pojemność bagażnika patrząc z perspektywy wyjazdów z dzieckiem i takie tam 🤷🏻‍♂️. Dla mnie to ma być auto na codzień ze względu na 250 km Przez 5 dni w tyg. Sadze ze i tak nie mam wyjścia - ale dla świetego spokoju chociaż zobaczyć by wypadało 😅
Jeśli chodzi o kolor to już wybrany, cały zreszta samochód tez - juz zamowilem 🤷🏻‍♂️coby mieć auto jak najszybciej bo boli mnie wydawane ok 3 tys na paliwo każdego m-ca. I obawa o te ceny które potrafią się dość szybko zmieniać patrząc na przykład SR+ . Dlatego chodzi o komfort psychiczny i rozgrzeszenie siebie ze chociaż zobaczyłem w środku jak wyglada 😅
Y za długi okres czekania na ta chwile dlatego w grę wchodzi tylko TM3
Właśnie czytam o oponach wiem będę musiał kupić.
Dzięki za taki odzew 💪🏽👌

Zarek1988

Posiadacz elektryka
My akurat z żoną i synem byliśmy na małym urlopie w wawie i ja wiedziałem że będzie tylko tesla natomiast pozostało przekonać drugą połowę. I dziwnym trafem podczas zwiedzania Warszawy trafiliśmy na salon tesli🙂😂 całkiem niedaleko bulwarów🙂 wiec trzeba było się przejechać nowym białym LR. Żona i syn zachwyceni. Wiec padło na biały LR. Taki miał być a wyszedł niebieski. I nie żałuje. Jesteśmy super zadowoleni. Teraz moja żona nie chce jeździć Leonem tylko teslą😂