Projekt IZERA

Fenrise

Pionier e-mobilności

Ciekawe czy to w końcu koniec tej dość żenującej historii.

Swoją drogą, zastanawiałem się po co na forum tyle działów poświęconych temu czemuś :)

radioaktywny

Pionier e-mobilności

Ciekawe czy to w końcu koniec tej dość żenującej historii.

Swoją drogą, zastanawiałem się po co na forum tyle działów poświęconych temu czemuś :)
To od początku nie miało racji bytu, ale było łganie w żywe oczy i przytulanie państwowej kasy. Od roku nie było odważnego, który by powiedział wprost, że nic z Izery nie będzie, bo to ściema. I teraz też kręcą. Opowiadają bajki o klastrach i inne cuda na kiju.

Bronek

Pionier e-mobilności
Idą wybory i kolejne oficjalne uwalenie, kolejnej oficjalnej mrzonki poprzedników utwardzi oszołomów i da pretekst do krytyki, że następna narodowo patriotyczna inwestycja została ubita dla Niemca .

Nie ma dziedziny gdzie nie było wałkòw na dużą skalę . Zawsze kradli , tylko te 8 lat było wyjątkowe i teraz też pomału poniektórzy już zaczynają kombinować.
Wszystko chyba przez kobiety ?
Taki Minister Nauki , sympatyczny gość, ale żona codziennie mu nad głową : " jak nie załatwisz mi roboty , to Ci nie dam " i masz chłop się ugiął
Naprawdę trzeba być niepełnosprytnym aby na takim stanowisku w obecnym czasie robić tak głupie rzeczy . Poprzednicy kręcili lody w bardziej wyrafinowany sposób

Last edited:
S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
No tak ten minister zachował się jak debil ale widać że cała ta instytucja szczecińska inteligencją nie grzeszy. Ujawnienie danych osobowych to mega głupota i każdy średnio rozgarnięty urzedas to powinien wiedzieć. Chyba że faktycznie są takimi idiotami.
Z pewnością w zarządzie pewnej grupy energetycznej posadzili idiotę który nie ma pojęcia ani o komunikacji ani o zarządzaniu zmianą. Ale jak robią nabór na prezesa i wybierają prawie 70 letniego emeryta to czemu się dziwić. Głupota aż w oczy szczypie.
Jedyna nadzieja że z rozliczeniem pisuaru czekają na odejscie prezydenta zorganizowanej grupy przestępczej, który przytuli i ułaskawi każdego pisowskiego złodzieja. Bo jak się prezydent zmieni a złodzieje z pisuaru będą nadal chodzić na wolności a co gorsza będą mogli sprawować funkcje publiczne to już nie wiem jaki plan na to wszystko miał Tusk.

Bronek

Pionier e-mobilności
Koalicja .... Jesli sie upiecze temu miłemu panu, to mamy podobnie jak tolerowanie Ziobry z jego bandą w mniejszej póki co skali. Ale powody podobne ..jw Koalicja

Fenrise

Pionier e-mobilności
Ale się politycznie zrobiło :p

A ja tu jedynie nieśmiało chciałem zwrócić uwagę, że może to już czas posprzątać forum z działów o wątpliwej potrzebie istnienia. Mniej przewijania będzie ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Ale się politycznie zrobiło :p

A ja tu jedynie nieśmiało chciałem zwrócić uwagę, że może to już czas posprzątać forum z działów o wątpliwej potrzebie istnienia. Mniej przewijania będzie ;)
Bo ten projekt taki był nie licząc priorytetu w postaci przytulenia kasy