Módlmy się !

Bronek

Pionier e-mobilności
Do kitu funkcja , władza teoretyczna , patrzą na..... ręce..
Biskup lub szef małej parafii ma lepiej . Durne baby posprzątają , córkę na plebanię z rosołem podeślą .Ostatecznie trafi się mlody i chętny wikary .n
Prestiż nie idzie w parze z konfiturami.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25

Gość
kto zostanie Teslowym papieżem?
St. Elon.
Aha, I jeszcze możnaby przeciwników BEV wsadzać do więzień za obrazę uczuć religijnych.
A za nielegalne zajęcie miejsca przy ładowarce prondem go, prondem :devilish:

Bronek

Pionier e-mobilności
St. Elon.
Aha, I jeszcze możnaby przeciwników BEV wsadzać do więzień za obrazę uczuć religijnych.
A za nielegalne zajęcie miejsca przy ładowarce prondem go, prondem :devilish:
Elon to bug
Zresztą często jako bug gości w naszych Teslach

@cooler mi pasuje, wątpi a to ponoć dobrze , wieści , i głosi

Fenrise

Pionier e-mobilności
Elon nie może być papieżem. Papieżem może być tylko człowiek, a Elon to przecież bóg ;)

W każdym razie mam parę propozycji do Prawd Wiary:

1. Tesle się nie psują. Nigdy. One po prostu dbają o aktualność swoich komponentów.

2. Błędy w oprogramowaniu to nie błędy. To nieodkryte jeszcze funkcje których znaczenia jeszcze nie pojmujemy.

3. Tesla nie jest za głośna w środku. Ona wykorzystuje dobroczynne właściwości opływającego wiatru na podświadomą relaksację pasażerów.

4. Zawieszenie Tesli nie jest za twarde. Ono pomaga użytkownikowi zjednoczyć się z harmonią drogi.

5. Elon się nie myli. To cała ludzkość nie nadąża za Jego geniuszem, komplikując Jego plany.

6. Tesla Roadster już za moment będzie w salonach.

7. Jeśli coś w Tesli nie działa, to jest to wina użytkownika.

8. Choć to nieprawda, że coś może w Tesli nie działać - to po prostu użytkownik nie pojął głębi danej funkcji.

9. Ascetyczne wnętrze to nie rezultat przesadnego cięcia kosztów - to uwolnienie użytkownika od okowów przyziemności.

10. Tesla to nie jest samochód. To Agregat Spowolnionej Teleportacji (Supervised).

cooler

Pionier e-mobilności
Elon to bug
Zresztą często jako bug gości w naszych Teslach

@cooler mi pasuje, wątpi a to ponoć dobrze , wieści , i głosi
Poświęcę się dla Was, będę się modlił za Was oraz do Elona o 2.5 razy większe baterie żeby ostatecznie zamknąć gęby niedowiarkom i fanatykom ICE!
Prądem ich! Prądem!

Fenrise

Pionier e-mobilności
Poświęcę się dla Was, będę się modlił za Was oraz do Elona o 2.5 razy większe baterie żeby ostatecznie zamknąć gęby niedowiarkom i fanatykom ICE!
Prądem ich! Prądem!
A co jeśli ktoś lubi iść pod prąd ;) ?

cooler

Pionier e-mobilności
A co jeśli ktoś lubi iść pod prąd ;) ?
U Elona pod prąd to właśnie duże baterie.
Kiedyś jakiś wizjoner zapewniał że "640kB RAM wystarczy do wszystkiego". A teraz kalkulatory mają więcej, więc wizjonerzy jak najbardziej się mylą.