Tesla M3 trafia również do Pertrolhead'ów

cooler

Pionier e-mobilności
widziałeś jak z matką wybierali dla niej elektryka? :)
Widziałem, bardzo pozytywny odcinek! Ktoś już gdzieś pisał, ale jest już kontynuacja jak podjechał pod dom nową białą z białym wnętrzem i mamuśka zachwycona, zwraca uwagę i cieszą ją zupełnie inne rzeczy niż te które podpowiada Matt: np że kierunkowskaz nie zostaje w pozycji tylko wraca, a jednak działa. O dziwo ogarnęła również że na szpuli przewód może się grzać podczas ładowania.
Miałem uśmiech na twarzy przez cały czas oglądania!
Carwow już od dłuższego czasu to mój ulubiony kanał moto.

danielm

Pionier e-mobilności
Widziałem, bardzo pozytywny odcinek! Ktoś już gdzieś pisał, ale jest już kontynuacja jak podjechał pod dom nową białą z białym wnętrzem i mamuśka zachwycona, zwraca uwagę i cieszą ją zupełnie inne rzeczy niż te które podpowiada Matt: np że kierunkowskaz nie zostaje w pozycji tylko wraca, a jednak działa. O dziwo ogarnęła również że na szpuli przewód może się grzać podczas ładowania.
Miałem uśmiech na twarzy przez cały czas oglądania!
Carwow już od dłuższego czasu to mój ulubiony kanał moto.
tak, też często go oglądam o ile jest w nim jakiś elektryk a często jest. trzeba tylko pamiętać że to program rozrywkowy więc trzeba czasem coś ponaciągać żeby się działo stąd te podpowiedzi matce która się zupełnie nimi nie przejmowała :)