Czyli w „moim” wypożyczonym po kolejnych 40 tysiącach kilometrów pokazało 20 kilometrów mniej. Poprawcie mnie, bo wciąż nie mam na własność elektryka, ale chyba nie jest źle.U mnie w YLR 2023 22k przejechane ostatnio po ładowaniu na DC do 100% pokazało 510km.
Ja mam 37k km w ygreku LR AWD, i na święta będę jechał, więc będę ładować do 100 procent.Słuchaj, mam prośbę. Jak naładujesz do końca do 100% zrób mi zdjęcie ile pokazało ci km! Szukam kogoś kto mi zrobi również zdjęcie takiej Y AWD z 30-40 tysięcy przebiegu do 100% przed podróżą. Jest ktoś ?
U mnie tak samo. Przebieg 29kkm pokazywany dystans 510 km przy -1 na dworze - auto pod chmurkąU mnie w YLR 2023 22k przejechane ostatnio po ładowaniu na DC do 100% pokazało 510km.
Jaki rocznik i jaki przebieg?Dziękuję bardzo, ! Jade odebrać właśnie za 60 min z pewnego źródła P . Mam już przerejestrowane !
fajny filmik. Wypisz wymaluj moja sytuacjapojawiają się głosy rozsądku o Y. kilka osób na forum zwracało na to uwagę od dawna, pomimo sprzeciwu wyznawców. Juniper powinien być w stanie rozwiązać największe bolączki ale czy tak się stanie zobaczymy. na razie zamknięta grupa Y-grekówtwardo jest zapatrzona w swoje wybory i co najgorsze bezrefleksyjnie nagania innych do zakupu za pomocą swoich referali. degeneracja postępuje.
To po jakim czasie sprzedałeś swoją Teslę? Bo jak domniemam złego co napisałeś to byłeś posiadaczem?fajny filmik. Wypisz wymaluj moja sytuacja
A tak w temacie...
spójrzcie sobie na ciekawy fakt. Jeszcze parę lat temu - nie do pomyślenia. Jak wygląda rozkład komentarzy.
Oczywiście każdy zobaczy to co chce zobaczyć... ale...
W temacie
![]()
Tesla traci udziały w europejskim rynku, listopad zły. Producenta będzie ratować Tesla Model Y Juniper i tańsze modele? | SAMOCHODY ELEKTRYCZNE - www.elektrowoz.pl
Coraz słabiej wiedzie się Tesli w Europie. W całym roku w Unii Europejskiej firma zjechała poniżej Volvo (2,2 vs 2,6 proc.),...elektrowoz.pl
zaskakująco dużo realistów którzy już nie są zafascynowani Teslą... że to produkt nie dla każdego. Że wymaga istotnych zmian, nie ewolucji czy jakiś delikatnych stylistycznych korekt.
Chyba, że Tesla jest jak Łada... od powstania doskonała.