2024.45

CezaryT

Tesla Model 3 Highland LR
Jak go wybudziłeś? Nie wiem jak odświeżyć ciśnienie w oponach w aplikacji. Nie chce mi się chodzić do garażu :)
Wybudzać można na kilka sposobów: albo wysyłamy dowolne polecenie (tak jak wspomniał @inter) albo wchodzimy w menu sterowanie i czekamy chwilkę - po chwili pojawią się ostatnio odczytane w ruchu wartości ciśnienia i samochód staje się w tym momencie wybudzony.

Jest jeszcze sposób tapnięcia (tylko dotknięcia) naszego samochodu lub jego przeciągnięcia od góry do dołu tak żeby pojawiło się kręcące kółeczko (symbol oczekiwania). Po dotknięciu (tapnięciu) wyczuwalna jest delikatna wibracja która potwierdza wysłanie polecenia wybudzenia.

Wejście w menu lokalizacja również automatycznie wybudza samochód.

Wszystko to co opisałem powyżej dotyczy wersji aplikacji na system iOS 18.2, nie wiem jak jest na Androidzie.

Last edited:

Jusand

Posiadacz elektryka
@eimi daj znać czy wszystko ok. U mnie wisi update (45.32) do zainstalowania. Auto odebrane 3 dni temu 🫣
Ja zrobiłem wczoraj wieczorem i dziś rano z duszą na ramieniu do garażu szedłem, ale wszystko działa. Mój jest z 16 sierpnia.
Zobaczę potem, jak pojadę czy się nic nie zes...a 😉

eimi

Pionier e-mobilności
@eimi daj znać czy wszystko ok. U mnie wisi update (45.32) do zainstalowania. Auto odebrane 3 dni temu 🫣
Przejechałem się kawałek, na razie jest wszystko okej, auto z 30.wrzesnia