bragyou
Posiadacz elektryka
U mnie jest pokrowiec lidlaU mnie na Lidlu, od około miesiąca, ładowarka nie jest już zawinięta, normalnie świeci, jednak ładować się jeszcze nie można, na ekranie komunikat:
View attachment 23250
U mnie jest pokrowiec lidlaU mnie na Lidlu, od około miesiąca, ładowarka nie jest już zawinięta, normalnie świeci, jednak ładować się jeszcze nie można, na ekranie komunikat:
View attachment 23250
Słyszałem o takich przypadkach, że niektórzy lądowali się na owiniętych stacjach. I to za free.U mnie jest pokrowiec lidlazajrzałem wczoraj na tyle ile mogłem - jest włączona, bo chodzi jakiś wygaszacz ekranu 😅
A wiesz, że pomyślałem o tymSłyszałem o takich przypadkach, że niektórzy lądowali się na owiniętych stacjach. I to za free.
Sprawdź na ev.warszawa.pl
Jeśli tam jest to prawdopodobnie już działa.
Ja w czerwcu 2024, podjechałem na ładowarkę do Lidla w Starogardzie Gdańskim. Według aplikacji Elocity czynna i dostępna, a tu zonk, ładowarka pod pokrowcem, odchyliłem pokrowiec, włączona i świeci. Zadzwoniłem do Elocity, powiedzieli, że według nich działa, pytam więc czy mam zdjąć pokrowiec i się naładować, nie wyrazili na to zgody. Jako, że ciśnienia wielkiego na ładowanie nie miałem, to nie próbowałem czy faktycznie działa.U mnie jest pokrowiec lidlazajrzałem wczoraj na tyle ile mogłem - jest włączona, bo chodzi jakiś wygaszacz ekranu 😅
no to nieźle, też tam kiedyś planowałem podjechać ale w ostatniej chwili zmieniłem na Gdańsk w okolicach lotniska (Polenergia i jako backup Lidl). Takiej sytuacji bym się nie spodziewałJa w czerwcu 2024, podjechałem na ładowarkę do Lidla w Starogardzie Gdańskim. Według aplikacji Elocity czynna i dostępna, a tu zonk, ładowarka pod pokrowcem, odchyliłem pokrowiec, włączona i świeci. Zadzwoniłem do Elocity, powiedzieli, że według nich działa, pytam więc czy mam zdjąć pokrowiec i się naładować, nie wyrazili na to zgody. Jako, że ciśnienia wielkiego na ładowanie nie miałem, to nie próbowałem czy faktycznie działa.
Sprawdziłem na PlugShare, a tam ostatnie wpisy z maja i kwietnia, że działała i ludzie się ładowali, a pierwsze wpisy o tym, że działa, pochodzą nawet ze stycznia 2024.
Właśnie próbowałem u siebieno to nieźle, też tam kiedyś planowałem podjechać ale w ostatniej chwili zmieniłem na Gdańsk w okolicach lotniska (Polenergia i jako backup Lidl). Takiej sytuacji bym się nie spodziewałto pewnie założyli pokrowiec ponownie.
Ekonergetyka to producent stacji ładowania ze swoją siecią ładowarek pod nazwą EKOEN, do tej pory nic mi nie wiadomo żeby wchodzili w roaming. Z tego co widzę w ich aplikacji mają dostępne tylko swoje stacje.Właśnie próbowałem u siebiewyskoczył na niej błąd, ale to co mnie zdziwiło, to fakt że to nie było elocity, tylko eko energetyka (nie znam).
Edit: producent https://ekoenergetyka.com/pl/
Na którą stacje czekasz?To tak naprawdę baza UDT, którą monitoruję z nadzieją 😅 - nie ma