Dokładnie, brakuje w Jeleniej Górze tego Taurona, który ucierpiał w trakcie powodzi. Dalej w kierunku Szklarskiej Poręby to dopiero Jakuszyce ale to znowu podziemny parking hotelowy, nie wiem czy czasem dostęp jest tylko dla gości hotelowych.
Ostatnio przejazdem przez Jelenią Górę wjechałem na ten dach centrum handlowego i akurat CCS był zajęty, skorzystałem godzinkę z Type 2, tyle tylko żeby dojechać do Orlenu przy nowej S3 na MOP Jawor - a robiłem wszystko co mogłem, żeby ominąć Kostomłoty (dni przedświąteczne wyglądały tam gorzej niż w wakacje, jak przejeżdżałem to naliczyłem 10 Tesli w kolejce).
Żeby też nie było tak kolorowo to na Orlenie na MOP Jawor Wschód nie chciał ruszyć CCS (Type 2 działał), restart z grzybka nie pomógł (szkoda mi było czasu na infolinię i wysłuchiwanie przez 5 minut wyrażanych zgód w razie kontynuacji rozmowy - już przez to przechodziłem w Pile, bardzo to zniechęca i chyba taki jest cel).
Przejechałem na MOP Jawor Zachód (na szczęście blisko 2 węzły w jednym i drugim kierunku żeby wrócić na swoją drogę). Tam już wszystko działało ale w przeciwieństwie do wschodu już tam była kolejka Tesli (chyba tych co odbili się od Kostomłotów) - więc już cierpliwie poczekałem. Ale faktycznie w tych okolicach jest elektryczne pustkowie prawie jak na Mazurach, a szkoda bo lubię ten kierunek na Jelenią Górę

i trzeba nieźle kombinować.