Mam auto z Q3 odebrane w pierwszej połowie września i mam już najnowszą aktualizację. Wszystko śmiga.Ja mam TM3 HL LR z Q3 i nie zostałem poinformowany o problemie przez Teslę. W tej chwili jeżdżę na aktualizacji świątecznej 2024.44.25.2 i na razie wszystko gra.
Za to od wczoraj wisi mi info o aktualizacji do wersji 2024.45.32 i się zastanawiam czy zassać i instalować, czy się wstrzymać... 🤔
Nie instaluj syfu to sie nie bedzie psuc 😛Odebrałem TM3P pod koniec czerwca, od tego czasu zaliczyłem 11 aktualizacji, od kilku dni jadę na 2024.45.32. Jeszcze nigdy nie miałem z niczym żadnych problemów. Ale ja trzymam swoje komputery twardą ręką, więc pewnie o to chodzi.
TM3 HL SR odebrana w połowie grudnia z softem 2024.44.25.2. Wczoraj wgrałem 2024.45.32, kilkadziesiąt km zrobione i na razie wszystko w porządku. I oby tak dalej...Ja mam TM3 HL LR z Q3 i nie zostałem poinformowany o problemie przez Teslę. W tej chwili jeżdżę na aktualizacji świątecznej 2024.44.25.2 i na razie wszystko gra.
Za to od wczoraj wisi mi info o aktualizacji do wersji 2024.45.32 i się zastanawiam czy zassać i instalować, czy się wstrzymać... 🤔
Ostatnie parę dni jestem za granicą i w aplikacji wyskoczył do zrobienia update 2024.45.32 i go zrobiłem zdalnie. Wracam jutro i zobaczę czy samochód dalej jeździ![]()
Tak, stoi w domu w garażu i ma dostęp do WiFi, a ja jestem gdzie indziej. Swoją drogą świetna jest apka Tesli.Czyli rozumiem, że samochód ma dostęp do WiFi tam gdzie stoi bo inaczej by update nie zrobił. Pewnie stoi w domu / pod domem tylko Ty jesteś gdzie indziej.