Rozwiązanie problemu śmierdzących filtrów powietrza

Pabloss

Posiadacz elektryka
Michał nie wiem czy dobrze cię rozumiem, ale odpowiem. Napisali wymiana co 2 lata filtra kabinowego i co 3 filtra Hepa (w Chinach częściej co rok). Moje pytanie jednak nie dotyczy czy wymieniać tylko na jaki. Zauważyłem ostatnio parowanie szyb. Nie miałem tego problemu poprzedniej zimy. Więc jeżeli już kupowałeś i możesz coś polecić sprawdzonego to proszę o linka.

pmlody

Pionier e-mobilności
Michał nie wiem czy dobrze cię rozumiem, ale odpowiem. Napisali wymiana co 2 lata filtra kabinowego i co 3 filtra Hepa (w Chinach częściej co rok). Moje pytanie jednak nie dotyczy czy wymieniać tylko na jaki. Zauważyłem ostatnio parowanie szyb. Nie miałem tego problemu poprzedniej zimy. Więc jeżeli już kupowałeś i możesz coś polecić sprawdzonego to proszę o linka.
Filtr HEPA chyba nie jest opisany jako DIY, pewnie dlatego nie ma. W EPC jest w cenie 418,49 netto.

pmlody

Pionier e-mobilności

macinowa

Posiadacz elektryka
Electronic part catalogue. Jak się zarejestrujesz jako body shop to możesz normalnie zamawiać. Tylko przesyłka nie jest tania
Dlatego najlepiej zamówić w bodyshopie i odebrać w bodyshopie bez dodatkowych kosztów.
Z ciekawości ile przesyłka? (nie chce mi się bawić w fake rejestrację)

Michal

Moderator
Hej, w takim razie źle zrozumiałem. Polecam nie martwić się na tę chwilę filtrem HEPA. Wymień filtry kabinowe i sprawdź czy coś się poprawi.

pmlody

Pionier e-mobilności
Dlatego najlepiej zamówić w bodyshopie i odebrać w bodyshopie bez dodatkowych kosztów.
Z ciekawości ile przesyłka? (nie chce mi się bawić w fake rejestrację)
Jeśli ktoś ma blisko to oczywiście, że tak. Dodatkowo, na pewno bodyshop jest w stanie minimalny rabat od tej ceny dać.

Przesyłka 100zł.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Masz link do filtrów kabinowych to TMY? Jak szukałem to tylko to TM3 były :(

Najnowsze dyskusje