Co myślicie o BYD?

wat

Zadomawiam się
No to dziwna ta polityka BYD, ch*owe podejscie do klienta + cena katalogowa :)
Gdzie z tego co napisałem wynika ch*#owe podejście do klienta?

Przez cenę katalogową rozumiem promocyjną cenę na Seala, z ograniczoną liczbą sztuk. 207 koła. Ale z tego co widzę, ta limitowana oferta nadal obowiązuje, Seale się niespecjalnie sprzedają w pl. Co się pokrywa z obserwacjami - widziałem na drogach Seal-U, widziałem Sealiona, ale ani jednego Seala poza salonem.

Cenę, której w żaden sposób nie kwestionowałem.
Po prostu, nie umiem, nie lubię, i nigdy się nie targuję.

Nie wiem w jaki sposób ma to źle świadczyć o firmie.

PS: 25 tys km, i nadal bez zarzutu. W ciągu miesiąca przypadnie pierwszy przegląd, dam znać co słychać u baterii.

DiTus

Zadomawiam się
Przejeżdżałam obok i widzialem tego mikrusa to wpadłem podotykać (szukam cos dla żony)... to jest auto definitywnie na miasto... dodatkowo brak cenników, brak możliwości leasingu - jak to tlumaczyl sprzedawca banki się boją i warunki są dalekie od promocyjnych....
Ogladalem tez inne BYD I robia wrażenie naprawdę pozytywne... ale mają strasznie dziwny zapach w srodku (mnie mocno drażnił)...
Też tak macie? czy to tylko we wrocławskim salonie używają jakiś dziwnych (dla mnie) specyfików...

Piotrek_Sl

Posiadacz elektryka
Przejeżdżałam obok i widzialem tego mikrusa to wpadłem podotykać (szukam cos dla żony)... to jest auto definitywnie na miasto... dodatkowo brak cenników, brak możliwości leasingu - jak to tlumaczyl sprzedawca banki się boją i warunki są dalekie od promocyjnych....
Ogladalem tez inne BYD I robia wrażenie naprawdę pozytywne... ale mają strasznie dziwny zapach w srodku (mnie mocno drażnił)...
Też tak macie? czy to tylko we wrocławskim salonie używają jakiś dziwnych (dla mnie) specyfików...
Mówisz o Dolphinie? W Katowicach był dostępny leasing (pko bp) i wynajem na najtańsza wersję.