2024.45

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam przesuwne oknienko do zaslaniania. No jak juz zaslonie to tez hulaj dusza, tylko ze trzeba mocno szarpac za kiere.
U mnie bez zmian 450 g wystarczy na prawym ramieniu yoke. Nic więcej nic mniej

cwireq

Posiadacz elektryka
I nie miałeś nigdy takiego komunikatu jak ja?
Mi wywala taki komunikat ale to nic nie zmienia - auto jedzie dalej na autopilocie xD1000020317.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Nigdy w obu tm3 2019 i X p

Mam taki ciezarek lekko oszlifowany bo mi został po zabawach w wodzie z dawnych lat Waga zminieszona ok 460g , lekkie dotkniecie z drugiej strony powoduje juz pojawienie sie komunikatu . Nie ściąga.
Jest na dolnym palaku yoke , w Tm3 mialem kilka roznychpatentow , najfajnieszy to rekawiczka ze śrutem
20220820_194833-COLLAGE_copy_752x753.jpg

Last edited:

Pepek

Posiadacz elektryka
Ja dalej widzę, że to jest krok w przód i wstecz jednocześnie z nową wersją. Jest postęp, bo jak jadę za dnia z odsłoniętą kamerką, to położę palec na kierownicy i tak mogę z godzinę na A1 jechać. Ale jak zrobi się ciemno, to każe ruszyć jakoś częściej niż kiedyś - na szczęście nadal nie muszę szarpać.

cwireq

Posiadacz elektryka
I ten komunikat wisi tak bez zadnej akcji? Nie dostajesz strike?
Jaki masz ciezarek i z ktorej strony?
Komunikat sobie wisi i jedzie dalej. Strike'a nie dostaje. Ciężarek standardowy dla Y z allegro - tak na magnesy.

Jedyne czego się boję to że kiedyś się zdrzemnę przy takiej jeździe, trzeba się z tym pilnować.

Bronek

Pionier e-mobilności
Komunikat sobie wisi i jedzie dalej. Strike'a nie dostaje. Ciężarek standardowy dla Y z allegro - tak na magnesy.

Jedyne czego się boję to że kiedyś się zdrzemnę przy takiej jeździe, trzeba się z tym pilnować.
Nie bój się. Mnie raz Milicja obudziła. Co prawda w Syrence i na poboczu, ale skoro można zasnąć bez AP , to spoko : " miłych snów" w Tesli. :)

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Jak masz zasłoniętą kamerkę ? na stałe czy osłoną przeciw-sł. ?
Jeżdzę tak, że przesuwam osłonę w prawo aby max. poleciała w stronę kamerki. Wychodzi że około 50% pola widzenia jest zasłonięte. Może wtedy myśli że ma nieostry obraz :)
U mnie jest ok z takim zasłonięciem, bez problemu mogę grzebać na ekranie. Ważne, aby głową za bardzo w prawo nie odchylać bo wtedy od razu się czepia.
dobry tip, wypróbuję