Bronek
Pionier e-mobilności
U mnie bez zmian 450 g wystarczy na prawym ramieniu yoke. Nic więcej nic mniejMam przesuwne oknienko do zaslaniania. No jak juz zaslonie to tez hulaj dusza, tylko ze trzeba mocno szarpac za kiere.
U mnie bez zmian 450 g wystarczy na prawym ramieniu yoke. Nic więcej nic mniejMam przesuwne oknienko do zaslaniania. No jak juz zaslonie to tez hulaj dusza, tylko ze trzeba mocno szarpac za kiere.
I nie miałeś nigdy takiego komunikatu jak ja?U mnie bez zmian 450 g wystarczy na prawym ramieniu yoke. Nic więcej nic mniej
I ten komunikat wisi tak bez zadnej akcji? Nie dostajesz strike?Mi wywala taki komunikat ale to nic nie zmienia - auto jedzie dalej na autopilocie xDView attachment 23602
Komunikat sobie wisi i jedzie dalej. Strike'a nie dostaje. Ciężarek standardowy dla Y z allegro - tak na magnesy.I ten komunikat wisi tak bez zadnej akcji? Nie dostajesz strike?
Jaki masz ciezarek i z ktorej strony?
Nie bój się. Mnie raz Milicja obudziła. Co prawda w Syrence i na poboczu, ale skoro można zasnąć bez AP , to spoko : " miłych snów" w Tesli.Komunikat sobie wisi i jedzie dalej. Strike'a nie dostaje. Ciężarek standardowy dla Y z allegro - tak na magnesy.
Jedyne czego się boję to że kiedyś się zdrzemnę przy takiej jeździe, trzeba się z tym pilnować.
Pojawiła się poprawka brak info. 2024.45.32.1
dobry tip, wypróbujęJak masz zasłoniętą kamerkę ? na stałe czy osłoną przeciw-sł. ?
Jeżdzę tak, że przesuwam osłonę w prawo aby max. poleciała w stronę kamerki. Wychodzi że około 50% pola widzenia jest zasłonięte. Może wtedy myśli że ma nieostry obraz
U mnie jest ok z takim zasłonięciem, bez problemu mogę grzebać na ekranie. Ważne, aby głową za bardzo w prawo nie odchylać bo wtedy od razu się czepia.