Juniper - czy warto czekać?

ELuk

Pionier e-mobilności
Czyli tak jak przypuszczałem, raczej do parkowania. No i 360 nie będzie, bo nie ;)
To nie tak, że nie bo nie.
Na kamerę 360 jest jeszcze patent, a tesla nie lubi płacić za patenty obcym.
To tak jak z hold-em w Mercedesie, gdzie działa automatycznie, a w innych markach trzeba załączać opcją.
Ta było jeszcze kilka lat temu z headup na przedniej szybie, patent miało BMW, a inni obchodzili to przez te śmieszne szybki nad zegarami.
Ta, że tego..,

umcus

Pionier e-mobilności
Akurat w Warszawie kilka deep blue widziałem, jeden highland miał nawet customowe blachy W3 DEEP, czy podobne. Nawet na forum jeden RWD stoi na giełdzie w tym kolorze.
A to nie wiedziałem.
Wiadomo, że biały rządzi, bo tesla sporo zarabia na kolorze
Inna sprawa, że Y i 3 w białym naprawdę mi się podoba, ale odrzuca mnie jego podatność na brudzenie. Jak już mam brać, to tylko srebrny.
O tym nie pomyślałem. Dusigrosz. Znaczy Elon, nie Ty ;)

OldSeb

Posiadacz elektryka
Sam kupię highlanda choć mam naiwne marzenie, że jak zejdzie stock, to na rok 2025 dodadzą kierownicę i manetkę z Opala.
Do tego tę baterię 62,5kWh do RWD. Krąży mi po głowie podobna myśl ale staram się jej nie poddawać bo to znów czekanie w nieskończoność 😂

cwireq

Posiadacz elektryka
Ja obstawiam po pierwszym boomie na Y Yuniper w Q4.2025 powrot promocyjnego oprocentowania. Max 1.99% (moze nawet od razu). Przy tych cenach akcji zapewne maja nadpłynność i stac ich na odroczona platnosc (watpie aby dopłacali leasingodawcom, raczej produkują z własnych środków, a kasa z czasem). Ponadto wchodzimy w okres normalniejszych stop procentowych a i wynik też będzie się musiał zgadzać Tesli...

Robcie screeny :)

ypl

Pionier e-mobilności
To nie tak, że nie bo nie.
To tak jak z hold-em w Mercedesie, gdzie działa automatycznie, a w innych markach trzeba załączać opcją.
Ta było jeszcze kilka lat temu z headup na przedniej szybie, patent miało BMW, a inni obchodzili to przez te śmieszne szybki nad zegarami.
Ta, że tego..,
BMW od dawna ma holda.