To nie tak, że nie bo nie.Czyli tak jak przypuszczałem, raczej do parkowania. No i 360 nie będzie, bo nie![]()
A to nie wiedziałem.Akurat w Warszawie kilka deep blue widziałem, jeden highland miał nawet customowe blachy W3 DEEP, czy podobne. Nawet na forum jeden RWD stoi na giełdzie w tym kolorze.
Inna sprawa, że Y i 3 w białym naprawdę mi się podoba, ale odrzuca mnie jego podatność na brudzenie. Jak już mam brać, to tylko srebrny.Wiadomo, że biały rządzi, bo tesla sporo zarabia na kolorze
O tym nie pomyślałem. Dusigrosz. Znaczy Elon, nie TyNa kamerę 360 jest jeszcze patent, a tesla nie lubi płacić za patenty obcym.
Do tego tę baterię 62,5kWh do RWD. Krąży mi po głowie podobna myśl ale staram się jej nie poddawać bo to znów czekanie w nieskończoność 😂Sam kupię highlanda choć mam naiwne marzenie, że jak zejdzie stock, to na rok 2025 dodadzą kierownicę i manetkę z Opala.
ze po 2 latach flagowiec nie ma aktualizacji bezpieczenstwaJakie rewolucje wprowadza android?
BMW od dawna ma holda.To nie tak, że nie bo nie.
Na kamerę 360 jest jeszcze patent, a tesla nie lubi płacić za patenty obcym.
To tak jak z hold-em w Mercedesie, gdzie działa automatycznie, a w innych markach trzeba załączać opcją.
Ta było jeszcze kilka lat temu z headup na przedniej szybie, patent miało BMW, a inni obchodzili to przez te śmieszne szybki nad zegarami.
Ta, że tego..,