Dziś odebrałem swojego oczojeba..

JareG

Pionier e-mobilności
A jak oględziny pacjenta..?

Pozdrawiam

Cav

Pionier e-mobilności
Pozytywne.
Kolor cadet green jest nieco bardziej zielony niż miałem na C-HR (neon lime), ale w sumie podobny i też ładny.
IMO ciekawszy niż jakikolwiek inny z palety.

solik

Pionier e-mobilności
Jezdze przez weekend wersja L+TEC oczywiscie 64kwh i jestem sklonny to auto wziac jako drugie w domu, miala byc spalina 1.5 jeszcze z uwagi na cene ale do 150 tys brutto eSoul w tym zespole napedowym jest bezstresowym autem.. tylko fabryczne Nexeny zamienic na Crossclimate :)

widzialem srebrnego na zywo, to auto musi byc z jajem albo wcale

ostatnie dostawy dodatkowo maja nowe logo i juz zupelnie nikt nie wie co to jest

Cav

Pionier e-mobilności
Ja raczej zamienię na Nokiany, względnie Hankooki.
Micheliny z racji słabego stosunku jakości do ceny, zupełnie mnie nie przekonują, podobnie jak ich zdolności zimowe.

Cav

Pionier e-mobilności
Jezdze przez weekend wersja L+TEC oczywiscie 64kwh i jestem sklonny to auto wziac jako drugie w domu, miala byc spalina 1.5 jeszcze z uwagi na cene ale do 150 tys brutto eSoul w tym zespole napedowym jest bezstresowym autem.
Masz jakieś dodatkowe rabaty, że Ci wychodzi poniżej 150 tys?

solik

Pionier e-mobilności
Demowka L+Tec albo nowa M+WIN+Nav + czujniki z przodu w salonie dolozone bo jednak ten przod to wolalbym zeby partnerka wiedziala ile jej zostalo :)

najwyzej zamowie i do polowy roku dotacje sie wyjasnia, moze na drugie auto sie uda :)

Last edited:

Cav

Pionier e-mobilności
nowa M+WIN+Nav + czujniki z przodu w salonie dolozone :)
Ale to już cennikowo pod 170 tys, albo i więcej przy metaliku.
Więc co za rabaty dostajesz?

Mnie się nie udało przebić progu 150, nawet z rabatem na pv.

solik

Pionier e-mobilności
Mialem z Kia juz Stingera to moze dlatego przychylniejsze oko, lakier podstawowy w tym wypadku

Dlatego rozwazam demo bo za 152k.. a auto z czerwca ;/