Automatyczne otwieranie frunka do Tesli i inne bajery

poochaty

Posiadacz elektryka
Czy ktoś już montował. Jestem zainteresowany i mają właśnie -30% na wszystko. Warto?

Bronek

Pionier e-mobilności
Frunk u nas jest najczęściej otwierany po za lewymi drzwiami. Gdzie kupiłeś i czy do M3?
I pewnie dla 2019r jest różnica?
Na Amazonie jest np do Y ale tam opinia jednego wkurzonego Amerykanina psuje OBRAZ FIRMY

Last edited:

poochaty

Posiadacz elektryka
Frunk u nas jest najczęściej otwierany po za lewymi drzwiami. Gdzie kupiłeś i czy do M3?
I pewnie dla 2019r jest różnica?
Na Amazonie jest np do Y ale tam opinia jednego wkurzonego Amerykanina psuje OBRAZ FIRMY
Masz rację, ale w sumie ten komentarz krytykuje "tylko" , że mają fatalny serwis, a nie że produkt jest do bani. Może koleś nie ma. Pojęcia jak zamontować i chciał wideoguide? O produkcie w każdym razie nie ma ani słowa.

gim-kg

Pionier e-mobilności

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Zawsze trzeba powierdzic i gdy będzie dluzej co otwarte , będzie komunikat. A zmiana sprezynki pozwala zamknąć jednym palcem
Bronek a gdzie tą sprężynkę kupić? Kiedyś gdzieś o tym pisałeś ale nie mogę znaleźć.

Bronek

Pionier e-mobilności
Po staremu i na frunk i na trunk zakładało się mocniejsze siłowniki po kilkanaście euro ,które same otwierały. Sprężynkę dostałem od kolegi z Forum i porozdawalem nadmiar

Ad montaż elektronicznej wersji to za ok 2500 montują w Poznaniu. Zamykanie nie jest upierdliwe , otwieranie siłowniki ok .ale nie ma bajeru

Robmal

Posiadacz elektryka
Po staremu i na frunk i na trunk zakładało się mocniejsze siłowniki po kilkanaście euro ,które same otwierały. Sprężynkę dostałem od kolegi z Forum i porozdawalem nadmiar

Ad montaż elektronicznej wersji to za ok 2500 montują w Poznaniu. Zamykanie nie jest upierdliwe , otwieranie siłowniki ok .ale nie ma bajeru
Możesz podać nazwę firmy w Poznaniu która się tym zajmuje.