Orlen flota - karta do leasingu SCM

boolean1981

Zadomawiam się
Drodzy,

Dzisiaj dumnie stałem się posiadaczem Karty Orlen Flota z powodu leasingu samochodu w SCM.

List przewodni pokazuje liczne zalety tejże karty. Jednak po analizie tych licznych profitów wychodzi, że na „kartę” w przypadku samochodu elektrycznego mogę kupić hotdoga i mycie auta.

Nie mam aktualnie potrzeby, ale z ciekawości chciałbym poruszyć temat, czy biorąc pod uwagę zwiększenie liczby ładowarek na Orlenie są jakieś plany dodania ich do karty?

KrzysztofFly

Moderator
Drodzy,

Dzisiaj dumnie stałem się posiadaczem Karty Orlen Flota z powodu leasingu samochodu w SCM.

List przewodni pokazuje liczne zalety tejże karty. Jednak po analizie tych licznych profitów wychodzi, że na „kartę” w przypadku samochodu elektrycznego mogę kupić hotdoga i mycie auta.

Nie mam aktualnie potrzeby, ale z ciekawości chciałbym poruszyć temat, czy biorąc pod uwagę zwiększenie liczby ładowarek na Orlenie są jakieś plany dodania ich do karty?
Ja jak brałem leasing w SCM dwa lata temu, to też mi powiedzieli, że karta paliwowa jest obowiązkowa. Po jakiejś tam wymianie maili z pytaniami, po co mi karta paliwowa do auta elektrycznego, odpuścili mi temat i nie wydali mi karty ;).
Zrzut ekranu 2025-01-20 214353.png

Kierowca23

Posiadacz elektryka
Zadałem pytanie odnośnie karty RFID jakiś miesiąc temu na infolinii ładowarek Orlenu, przy okazji innej sprawy.
Dziewczyna ściemniła że "nad tym pracują". Odniosłem wrażenie, że w tej dekadzie obsługi kart się nie doczekam :confused:
Jakby rzeczywiście pracowali, to było by zrobione już rok temu. Oprogramowanie do autoryzacji kartą RFID to nie jest lot na Marsa, technologia znana od 20+ lat.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Ja mam kartę paliwową Orlenu pod którą podpięte jest ładowanie, ale to działa tylko z apki.