Gwarancja

alaska_k

Fachowiec
Możesz wykupić dodatkowe ubezpieczenie w Tesli na kolejne max 4 lata ok 12-13 tys. Niestety nie jest to jak pełna gwarancja, zawiera pewne włączenia

gim-kg

Pionier e-mobilności
Aby wykupić warunki sa dwa:
1. Samochód musi miec "aktywną" ograniczoną gwarancje producenta,
2. Wykupić może tylko pierwszy właściciel który zakupił pojazd bezpośrednio od Tesli.

ciastek

Pionier e-mobilności

ELuk

Pionier e-mobilności
No to teraz chwalcie się, Kto kupił to przedłużenie gwarancji?
Ja się cały czas zastanawiam, bo nie miałem tych wszystkich awarii co @cooler, więc może jeszcze mnie czekają. Mam czas do końca marca.

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja się cały czas zastanawiam, bo nie miałem tych wszystkich awarii co @cooler, więc może jeszcze mnie czekają. Mam czas do końca marca.
Odpowiem nie na temat Ja nie kupilem ! 😁
Ale dobijam juz do 120kkm wiec chyba i tak bym przekroczyl przebieg tego ubezpieczenia ? Tam chyba byl limit km ?
Z awarii… no lozysko padlo przednie. Kupilem jakies na allegro za 400.- niby oryginal tesli ale chyba sciema. Wymienili mi w zaprzyjaznionym warsztacie za 200.-
Wiec tanio wyszlo. A tak to smigam :)

gim-kg

Pionier e-mobilności
Nie ma sensu powielać tematu. Wszystko masz w wątku przytoczonym powyżej.
Ja kupiłem. Też teoretycznie miałem czas do marca, ale przebieg przyspieszył tą decyzje. Tak z ciekawości miałem wymienianą tylną szybę, jeszcze na gwarancji, bo padło podgrzewanie. @cooler chyba tego nie miał.

cooler

Pionier e-mobilności
Nie ma sensu powielać tematu. Wszystko masz w wątku przytoczonym powyżej.
Ja kupiłem. Też teoretycznie miałem czas do marca, ale przebieg przyspieszył tą decyzje. Tak z ciekawości miałem wymienianą tylną szybę, jeszcze na gwarancji, bo padło podgrzewanie. @cooler chyba tego nie miał.
Miałem i to :)
Padło od razu w zimę tuż po zakupie, ale może dlatego że byłem pierwszy wymiana tylnej szyby szybko poszła. Mam nadzieję że awaria już nie powróci.