Czy tylko ja widzę, że wraz z odpaleniem programu 3 lutego wszystkie salony wycofały tak duże zniżki jakie były jeszcze w styczniu 2025? Jak tak to ma wyglądać to ten program jest bez sensu 🤡
Obserwowałem Dacie Spring i tam były zniżki ok 14 tys, ok 145 sztuk aut było dostępnych od ręki. Teraz zostało 3 szt bez rabatu czyli po 97 tys. Tak więc nie sądzę żeby wycofali rabaty, pewno rabatowana pula się wyczerpała (auta z 2024?) a kolejna będzie pod koniec 2025 albo jak wcześniej poczują głód.
Chyba każdy rozumie i spodziewał się że dopłaty podbijają ceny a może inaczej mówiąc, demotywują do ich obniżania
No fajnie! Myślę że będziesz zadowolony bo nowy Spring nie odrzuca już tak wyglądem. To jest autko do jazd lokalnych i jeżeli pogodzisz się z jego kompromisami to docenisz zalety (naprawdę je ma 😂😂😂)
Wiem jakie było starsze bo mamy w firmie... Nowym jechałem i jest lepsze. Do jazdy wokół komina i ładowaniu w domu melyske że będzie ok. Za extreme z wszystkim 78tys srebrna więc spoko
Też sledze ceny bo zastanawiam się nad kupnem i widzę że pewne zachwianie cen jest w górę ale to dotyczy glownie tych najtańszych samochodów, zresztą za kilka tygodni pewnie wszystko wróci do normy jak pierwsza fala entuzjazmu przycichnie.