kruszon

Zadomawiam się

mattmd

Zadomawiam się
Jak za samochod właściwie segmentu a, z bateria 49, w specjalnej cenie dla wybranych grup zawodowych za jedyne 130tys- to sory ale jest to naprawde dobry zart.
Pozniej wszyscy się dziwią dlaczego w polsce się tak słabo elektryki sprzedają...

mikxo

Fachowiec
Jak za samochod właściwie segmentu a, z bateria 49, w specjalnej cenie dla wybranych grup zawodowych za jedyne 130tys- to sory ale jest to naprawde dobry zart.
Pozniej wszyscy się dziwią dlaczego w polsce się tak słabo elektryki sprzedają...
A co z takim wyposażeniem można kupić w lepszej cenie? Np. Citroen eC3 w najwyższej wersji wyposażenia, to wg cennika koszt 137 400 zł (a i tak wyposażenie jest słabsze niż w Insterze i bateria ma mniejszą pojemność).

Ev3

Pionier e-mobilności
A co z takim wyposażeniem można kupić w lepszej cenie? Np. Citroen eC3 w najwyższej wersji wyposażenia, to wg cennika koszt 137 400 zł (a i tak wyposażenie jest słabsze niż w Insterze i bateria ma mniejszą pojemność).
Instera chyba idzie też kupić wyraźnie taniej, w niższej wersji wyposażenia, czy coś nie tak zrozumiałem?

mikxo

Fachowiec
Instera chyba idzie też kupić wyraźnie taniej, w niższej wersji wyposażenia, czy coś nie tak zrozumiałem?
No tak, aktualnie wg cennika wersja PURE z baterią 42 kWh jest za 103900 zł (cena promocyjna, bez promocji - 107900), a z baterią 49 kWh za 112900 zł (bez promocji - 116900).

Ev3

Pionier e-mobilności
No tak, aktualnie wg cennika wersja PURE z baterią 42 kWh jest za 103900 zł (cena promocyjna, bez promocji - 107900), a z baterią 49 kWh za 112900 zł (bez promocji - 116900).
No to w czym problem z narzekaniem na cenę 130?
Przecież do miasta takie 42 kWh to zbytek nadmiaru....

consigliero

Pionier e-mobilności
Przed chwilą go oglądaliśmy i już go nie chcemy. W VW stoi ID. Buzz dwukolorowy i tego byśmy chcieli ale poczekamy na R5 lub R4. No i ponownie się upewniliśmy żadnych egzotycznych ładowarek . Niby szybka i w pobliżu coś można zjeść ale naładował tylko trochę kW niby że auto przerwało ale ponowna próba skutkowała informacją o problemie z kartą a infolinia to porażka bo będąc pierwszym w kolejce się nie doczekałem. Orlen jaki jest każdy wie ale daje mi prawie maksa w tych warunkach

Attachments

• IMG_6430.png
    IMG_6430.png
    217,3 KB · Liczba wyświetleń: 33
  • IMG_6431.png
    IMG_6431.png
    845,5 KB · Liczba wyświetleń: 34

Najnowsze dyskusje