Ja kupiłem autko, które przyszło do stania na salonie w tej wersji limitowanej/premierowej. Przez to teraz słyszę, że pomimo, że jest to odbiór 12.04. Bo nie mogą sprzedać dema przed tą oficjalna prezentacja. Nawet na stronie Hyundai jest, że 10-12 dni otwarte inster. Ale wkurzyli mnie bo teraz dają karty do GreenWay, albo ubezoeicznie czy wallbox i idę dziś się targować do salonu. Bo miałem mieć auto wcześniej a w sumie to wyszło słabo z ich strony. Ale zobaczymy co oni mi tam dziś powiedzą. Trzeba chyba z kierownikiem gadaćA nie wiem, mój płynie i to dość długo moim zdaniem. Bo wyprodukowano go w 3. tygodniu lutego, a w salonie ma być dopiero ~18 maja plus kilka dni na rozkonserwowanie i przygotowanie do jazdy.
Ale pytałem skąd cennik z MY26 i ta wersja Limited, to handlowiec mi powiedział, że wszystkie sloty na Polskę niby już sprzedane, a wersja Limited to przesunięte sloty z Niemiec (i to w części wyprodukowanych i gotowych do odbioru, stąd pewnie te krótkie terminy oczekiwania np. u @Thekonik).
Ciekawe, to by oznaczało, że wszystkie instery w Polsce się wyprzedały?