Thekonik

Zadomawiam się
A nie wiem, mój płynie i to dość długo moim zdaniem. Bo wyprodukowano go w 3. tygodniu lutego, a w salonie ma być dopiero ~18 maja plus kilka dni na rozkonserwowanie i przygotowanie do jazdy.

Ale pytałem skąd cennik z MY26 i ta wersja Limited, to handlowiec mi powiedział, że wszystkie sloty na Polskę niby już sprzedane, a wersja Limited to przesunięte sloty z Niemiec (i to w części wyprodukowanych i gotowych do odbioru, stąd pewnie te krótkie terminy oczekiwania np. u @Thekonik).
Ja kupiłem autko, które przyszło do stania na salonie w tej wersji limitowanej/premierowej. Przez to teraz słyszę, że pomimo, że jest to odbiór 12.04. Bo nie mogą sprzedać dema przed tą oficjalna prezentacja. Nawet na stronie Hyundai jest, że 10-12 dni otwarte inster. Ale wkurzyli mnie bo teraz dają karty do GreenWay, albo ubezoeicznie czy wallbox i idę dziś się targować do salonu. Bo miałem mieć auto wcześniej a w sumie to wyszło słabo z ich strony. Ale zobaczymy co oni mi tam dziś powiedzą. Trzeba chyba z kierownikiem gadać :)

Ciekawe, to by oznaczało, że wszystkie instery w Polsce się wyprzedały?

Mikus

Zadomawiam się
Ja kupiłem autko, które przyszło do stania na salonie w tej wersji limitowanej/premierowej. Przez to teraz słyszę, że pomimo, że jest to odbiór 12.04. Bo nie mogą sprzedać dema przed tą oficjalna prezentacja. Nawet na stronie Hyundai jest, że 10-12 dni otwarte inster. Ale wkurzyli mnie bo teraz dają karty do GreenWay, albo ubezoeicznie czy wallbox i idę dziś się targować do salonu. Bo miałem mieć auto wcześniej a w sumie to wyszło słabo z ich strony. Ale zobaczymy co oni mi tam dziś powiedzą. Trzeba chyba z kierownikiem gadać :)

Ciekawe, to by oznaczało, że wszystkie instery w Polsce się wyprzedały?
Proszę daj znać co Ci się uda wytargować :)
Mnie moja Pani z salonu Wallboxa przez telefon dorzuciła

Thekonik

Zadomawiam się
Proszę daj znać co Ci się uda wytargować :)
Mnie moja Pani z salonu Wallboxa przez telefon dorzuciła
W moim przypadku po otwarciu się o kierownika itd. Z racji, że nie było tej promki w chwili zakupu nic nie udało się zrobić poza tym, że jutro odbieram auto zamiast dwunastego. Była również mowa o wallboxie, ale w jakieś promocyjnej cenie (nawet nie pytałem), gdyż nie można było za dużo dorzucić bo cena sprzedaży była bardzo dobra. Tak mówił sprzedawca. No nic promocji faktycznie nie było, myślałem że coś ugram, ale nic to. Generalnie jestem zadowolony. Mogłem być bardziej, ale cóż. No i z tego co Pan wspominał najprawdopodobniej pierwszy inster który z salonu wyjedzie :) ale. Może mnie bajerował

Rust

Zadomawiam się
A nie wiem, bo ten cennik się tak zmienia, do tego w konfiguratorze pojawiły się jakieś akcesoria, w cenniku inne akcesoria, że aż żałuję, że tak szybko zamówiłem samochód, bo opony i dywaniki brzmią co najmniej śmiesznie przy wallboxach czy ubezpieczeniu 🫣