Organizacyjnie: propozycja dotycząca stopek + referrale out

p0li

Pionier e-mobilności
mam taki wniosek trochę ułatwiający komunikację - każdy forumowicz powinien mieć w stopce wpisany swój samochód (elektryczny, a nie historię posiadania)
wtedy czytając kolejną kłótnię kargula z pawlakiem nie będę musiał przeszukiwać forum żeby się dowiedzieć o jakim samochodzie pisze (.. a moje zużycie to 19kWh/100km)

drugi wniosiek - żeby dumni właściciele tesli powyrzucali już ze stopki te żebrolinki na referalle bo to i tak już nie działa

krzyss

Pionier e-mobilności
mam taki wniosek trochę ułatwiający komunikację - każdy forumowicz powinien mieć w stopce wpisany swój samochód (elektryczny, a nie historię posiadania)
wtedy czytając kolejną kłótnię kargula z pawlakiem nie będę musiał przeszukiwać forum żeby się dowiedzieć o jakim samochodzie pisze (.. a moje zużycie to 19kWh/100km)

drugi wniosiek - żeby dumni właściciele tesli powyrzucali już ze stopki te żebrolinki na referalle bo to i tak już nie działa
Tak jest :) ale “zebrolinkow” szkoda 😜

Bronek

Pionier e-mobilności

Ja też mam Tofika, ma 15 lat i uszkodzone zawieszenie. Dlatego na nasze łóżko wchodzi po rampie.
Mój avatar to Wacik, opuścił nas 3 miesiące temu.
A tak po prawdzie to mnie to wszystko co kto i jak...niemniej kilkanaście tysięcy km zawdzięczam Wam i dzięki za to. Referral ma ta zaletę iż zawiera Imię na ogół prawdziwe faktycznego właściciela (lki), chyba że ktoś zalinkowal ukrywając ten fakt

Last edited:

JareG

Pionier e-mobilności
(...) Referral ma ta zaletę iż zawiera Imię na ogół prawdziwe faktycznego właściciela (lki), ch6ba że ktoś nzalinkowal ukrywając
To w końcu jesteś Bronek czy Monika..? Czasy mamy teraz dziwne, dobrze wiedzieć.. 🤣

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
Jestem Kierowcą Moniki. To bardziej przyzwoite określenie od pisania, że mi daje....pojeździć.
Kierowca ważna persona.. gdyby Tusk takowego ze sobą zabrał, to byłoby na kogo wrzucić mandacik etc. :LOL:
Owocnego kierownikowania życzę.

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Niektórzy politycy nie mają Instynktu samozachowawczego.

Nota bene , słuchając podczas jazdy tej informacji w Niedzielę , akurat przejeżdżałem przez wieś gdzie jak sie okazało są dwa fotoradary .
I mówię do w/w Pani :" zobacz jak łatwo dać sie złapać, bez tempomatu ..... " Dodałem gazu i cyk prawie stówa , akurat przed radarem !!! Mam nadzieje że nie działał .
Jestem większym idiotą , choć nie politykiem .

No i to wina TUSKA

ELuk

Pionier e-mobilności
No nie, tutaj to ewiedentnie wina kaczora. Jechał Tusk cały czas myśląc jak tu za***** ***, a okazało się ze to *** mu za*****…, prawo jazdy. 😂
Jak żyć Panie Premierze.,, 😉

Michal

Moderator
@p0li Jak rozumiem, jakby Citroen dawał linki polecające i darmowe km to byś nie skorzystał?? 😉🙈
No pewnie, że nie żebraku ze swoimi żebrolinkami... Przecież jego stać i nie będzie się ośmieszał :p
A ja nie usunę, bo nie - niech sobie ludzie klikają i niech im w Tesli wpada info, że to dzięki mnie, nawet jak nic z tego nie będę miał ;) A jak ktoś z DE kliknie i zamówi solar roof albo powerwall, to może nawet i ja coś dostanę jak będę zamawiał swoje.

Z pierwszą częścią wniosku się zgadzam ale później musiała polecieć jakaś docinka Teslowcom, bo przecież ustaliliśmy już dawno, że zazdrość zżera.

Aha i ja mam jeszcze wniosek, żeby jak ktoś ma awatar co się od niego w oczach miesza, to żeby zmienił na normalny, bo mi przeszkadza i zamiast nie patrzeć, wolę żeby zmienił :p