Dostawy Y Juniper - 2025

inter

Pionier e-mobilności
Bo naiwnie zakładam, że razem z samochodem dadzą mi zimówki, to może bym od razu założył. Równie naiwnie zakładam, że będą wyważone ;)
A u którego dealera, zakładali fabrycznie zimówki?
Chyba że dostawałeś jako rabat, zamiast kasy.

umcus

Pionier e-mobilności
Dałem się nabrać na ten wątek o dostawach w 2025. O śrubach dowiedziałem się za to sporo 🙂
Bo cały czas czekamy na ruch Tesli ;)
A u którego dealera, zakładali fabrycznie zimówki?
Chyba że dostawałeś jako rabat, zamiast kasy.
Nie fabrycznie. Zamówiłem razem z Y zimówki. Odpowiedź z Tesli: jak dojadą razem z samochodem i nie będzie dużo roboty, to założymy, ale realistycznie patrząc, będzie sajgon. Ale jest szansa, że nie będzie, więc wyślemy kurierem ;)
Raczej więc będzie Adam Słodowy - zrób to sam ;)

inter

Pionier e-mobilności
Bo cały czas czekamy na ruch Tesli ;)

Nie fabrycznie. Zamówiłem razem z Y zimówki. Odpowiedź z Tesli: jak dojadą razem z samochodem i nie będzie dużo roboty, to założymy, ale realistycznie patrząc, będzie sajgon. Ale jest szansa, że nie będzie, więc wyślemy kurierem ;)
Raczej więc będzie Adam Słodowy - zrób to sam ;)
A to tak, ale na 100% opon nie będzie i dostaniesz po sezonie, jak nieraz tu na forum bywało ;)

Hermes

Posiadacz elektryka
Akurat z Holandii to zwykle średnio 2 dni robocze paczka idzie.
Co do zimówek - ja bym kupił (ogólnie to nie kupuję, bo całoroczne używam od ponad 10 lat) przed zimą. Świeższe, nowsze itd.
Za to geometrię warto sprawdzić po zakupie - w fabryce ustawiają "byle jak, na szybko". Ja dopiero po roku widzę, że na tylnej osi mi od wewnątrz bieżnik ścierało :(