A u którego dealera, zakładali fabrycznie zimówki?Bo naiwnie zakładam, że razem z samochodem dadzą mi zimówki, to może bym od razu założył. Równie naiwnie zakładam, że będą wyważone![]()
Bo cały czas czekamy na ruch TesliDałem się nabrać na ten wątek o dostawach w 2025. O śrubach dowiedziałem się za to sporo 🙂
Nie fabrycznie. Zamówiłem razem z Y zimówki. Odpowiedź z Tesli: jak dojadą razem z samochodem i nie będzie dużo roboty, to założymy, ale realistycznie patrząc, będzie sajgon. Ale jest szansa, że nie będzie, więc wyślemy kurieremA u którego dealera, zakładali fabrycznie zimówki?
Chyba że dostawałeś jako rabat, zamiast kasy.
A to tak, ale na 100% opon nie będzie i dostaniesz po sezonie, jak nieraz tu na forum bywałoBo cały czas czekamy na ruch Tesli
Nie fabrycznie. Zamówiłem razem z Y zimówki. Odpowiedź z Tesli: jak dojadą razem z samochodem i nie będzie dużo roboty, to założymy, ale realistycznie patrząc, będzie sajgon. Ale jest szansa, że nie będzie, więc wyślemy kurierem
Raczej więc będzie Adam Słodowy - zrób to sam![]()
Zależało mi, żeby było w racie leasingu.Co do zimówek - ja bym kupił (ogólnie to nie kupuję, bo całoroczne używam od ponad 10 lat) przed zimą. Świeższe, nowsze itd.
Trzy pralki, a tylko jeden koszyk na rower. Dziwne