Bronek
Pionier e-mobilności
O Jezu ....Ogarniam i nie o tym mowa a glupiej zwyklej autoryzacji telefonu i maila . Używam goglowskiego Authenticatora do strony a kody też dawno ściągnąłem pamiętaj że jestem od 2019 i wszystkie zmiany przeżyłem. Zaczynając od braku Polskiej strony itd ...W jakim sensie działa na dwóch urządzeniach? Mylisz chyba logowanie dwuetapowe (uwierzytelnianie dwuskładnikowe) z możliwością dodania zaufanych urządzeń do konta Tesli. Jeżeli nie ogarniasz tego pierwszego to polecam. Jest np. apka Authy która działa nawet na zegarku (i to w trybie offline) ale pewnie są też inne. W ten sposób masz zawsze pod ręką (a w zasadzie to na niej) generator tokenów do wszystkich kont z logowaniem 2FA jakie posiadasz. I nie ma najmniejszego znaczenia z jakiego urządzenia się logujesz - właśnie o to chodzi żeby zawsze było bezpiecznie.
Ostatnio mnie to wkurza i powrocilem do zwykłego logowania . Najbardzie ż tylko dwa urzadzenia mozna podpiąć a ja ma ich od cholery
Nie jestem strachliwy Zresztą czekam na coś nowego...ale chyba sie nie doczekam?